28 April, 2010

Video Pre Wedding: Musim Pertama


Salam dan hai

Terima kasih kepada pembaca tegar
Zla, Purple Lady, Asma' Comey , Missmieza dan Adawiyah yang kehadiran kawan-kawan pembaca tegar menggenapkan jumlah 209 pembaca tegar. Terima kasih ya!

Post hari ini adalah post malas+tak sempat mengarang topik.

Jadi saya letak dulu video Pre wedding: Musim pertama di sini. Buat cincai aje, asal ada sesuatu untuk dikongsi. Sambungannya, tunggu bulan September nanti ye InsyaAllah.

Tapi maaf ya, pasal pixel gambar pecah sikit, saya kena kecikkan kualiti video, baru muat masuk kat sini :(


video

Sumber gambar: Peveyheck.com


Pre-wedding kami:
Episod Satu
Episod Dua
Episod Ketiga

Oh ya, saya harap B2B ada baca post berkenaan sanggul tinggi oleh "Me the Bride Zaila". Bagus untuk bahan bacaan kita semua.




28 April 2010

16 comments:

fikaryna on April 28, 2010 at 11:36 AM said...

nak senyum jer..tgk klip video nih..

perkataan apa yg sesuai ek..video yg membahagiakan penonton..huhu..

thezaila on April 28, 2010 at 11:46 AM said...

hey ur pre wed video sangat awesome... =) love it to the bit

p/s : exchange link voley?

Xora said...

Ryna: Rasanya cam tak nampak jelas la video tu Ryna. tapi thanks ye!

Zaila: Kita nye tarikh kawin sama tau! kembar kembar :) terima kasih ya dan terima kasih ye pasal saya link kan post kamu pasal sanggul tu. sangat bagus untuk dikongsi

zila ziman on April 28, 2010 at 12:11 PM said...

eh namaku disebut2 patut pun my instinct dah told me so..eh tibe2 jer!

u r so creative la yang! sangat chumeLLL. tatau nk cakap camne lagi dah..tersenyum jeeee ;D

my note on April 28, 2010 at 5:41 PM said...

kak xora... thats so so so so nice..., seyes x penah lagi saya terpk cam kak xora uat.., anyway x sabar nk tgk sambg video nie.....

Xora said...

Zila: tu, saya dah seru...!! Hihi. terima kasih ya, kita senyum sama2 ya?

My Note: Thanks adik. kredit juga utk OP dan kawan2 yg banyak bgi idea hari tu :D Akak pun dah tak ingat gambar apa akak amik pasal dah lama sangat. hihi

Mia-Ina on April 28, 2010 at 9:14 PM said...

sweetnya dpt tgk video pre wedding ni...sporting betul...

miza rahman on April 28, 2010 at 9:15 PM said...

sama2 kasih!

btw, comey la pre wed video tu.cute2.

nasriah on April 28, 2010 at 10:52 PM said...

that's ooo soooo sweet... :)

hope 2 c the video in real pixels.. sangat nice and creative!!

Sarah Abd Rahim on April 30, 2010 at 5:46 PM said...

OMG! I was blog-walking and I came across your blog. Is that really how you guys met? If yes, it's super duper sweet! Love your pre-wedding video..

*two thumbs up*

Xora said...

Miza: kasih mu ku terima :P

Nasriah: Itu la. pixel pecah kan? nak masuk original size, blogspot tak bagi :(

Sarah: Hai, terima kasih tinggal jejak kat blog saya. Dah tgk blog kamu, baju nikah cantik sangat2! Saya dan tunang mmg 1 sekolah, tp bab jatuh kat longkang semua tu, takde la gitu :P tambah ajinomoto, garam gula, jadila cam tu :)

fatenton on May 5, 2010 at 2:12 PM said...

ee comelnye pre wedd u..
serius comel..

Sarah Abd Rahim on May 5, 2010 at 3:32 PM said...

Hehe.. I thought true story.. Never-the-less, beautiful video dear. Lurved it! And thanks oso sebab sudi menyinggah my blg.

I've linked you dear.. ;)

Xora said...

Fatenton: thanks ya! nntkan sambungan episodnye--erm.. lagi 4 bulan :P

Sarah: fairy-tales aje, Sarah. hihi. I've linked you too!

MyRule on May 7, 2010 at 8:24 AM said...

Eiii..hafizah tu kan yang sorang tu?.. hafizah tu my sis nyer bestfriend kat UTP...:)

Xora said...

Ye. Fizah che ramli, the one and only :D

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates