27 January, 2010

Pre-Wedding Photos: Back To School


Salam dan hai

Nota: KhairulHaya, post ini untuk kamu! All the best untuk pre wedding kamu nanti ye! Buat yang terbaik tau!! :D Saya tunggu gambar kamu nanti :D



Mempersembahkan..


Tema: Kembali ke sekolah


Bosan gilak!!! Ko faham ke apa yang diajar?


Jom buli si ulat buku tersebut dengan balingan maut bebola kertas.


Aku rasa soalan ni, soalan spot SPM tahun ni. Confirm!


Kena belajar rajin-rajin untuk SPM! Nak ibuayah berbangga dengan pencapaian kami.


D: Korang baling kertas tadi ye?


X: Ko pehal tuduh kitorang baling kertas kat ko?
D: Dalam kelas ni, cuma kita berlima aje la. Takkan OP dua orang tu lak yang baling?!


Kena sound sikit budak Dzulq ni. Nak tulis apa ye..


Jawab soalan Add Math pun, muka tak serius camni hokey

p.s tudung senget pasal sebelum tu tudung dah kena tarik dengan Fieza dan takde masa nak betulkan :P


Ini bukan surat cinta. Ini surat ajak gaduh belakang kelas.


LAGI~~~






Sekian, terima kasih. Wassalam.


27 Januari 2010

17 comments:

nizam_5282 on January 27, 2010 at 8:52 PM said...

Menarik...

Mrs Drac on January 27, 2010 at 9:00 PM said...

lagik...(memang menjengkelkan saya ckp cmni..huhu)

NisS^ImmEr on January 27, 2010 at 10:38 PM said...

xora, ni awak nye pre wed photoshoot ke? menarik..

Xora said...

Nizam: thanks :D

Mrd Drac: ihih.. am a.rashdi letak kat FB dia, to be continued :P

Niss: Haah, terima kasih :D ada lagi 2 tema, nanti dah masuk saya upload ya?

idayusof on January 27, 2010 at 11:14 PM said...

sweetnye buat theme macam ni. chomeyll :)

AyureQ on January 28, 2010 at 7:57 AM said...

wah unique!

Xora said...

Ida and Ayure: Thanks dear :)

Acaii on January 28, 2010 at 9:00 AM said...

Salam, ini memang terbaiklah ixa..:) memang respek ah kat korang sanggup bersusah2 pakai baju sekolah semua..ideapun sangat bagus..dengan entry ni secara tidak langsung mendedahkan jejaka misteri buah hati cik tuan punye blog ni yang dirahsiakan selama ini,kekeke..:) best best!!

Xora said...

Acai: element of surprise ya untuk D saya? hihi.. ye, sangat berterima kasih pada props yg sanggup punggah almari dan pinjam uniform dari jiran2. kawan2 cam tu, mana nak dapat kan? terharu sangat :D a.Rashdi pun sanggup dari pagi sampai ke petang, layan kerenah kami yang selalu tak dengar arahan dia :P

~~zaa~~ on January 28, 2010 at 9:45 AM said...

OMG!! this is sgt unik xora!!! really!

Xora said...

Zaa: thanks! tapi rasanya credit should go to the OP and the props :D mereka yang bawa seri dalam tema ni :P thanks Zaa!

khairulhaya on January 28, 2010 at 10:14 AM said...

xora..thanks ya..
xora x ada amik gambar kt dlm bas sekolah ke?roy nk amik gmbar dlm kelas tp roy bkn sekelas pon dgn tunang roy..
tp memang menarik n unik kan buat konsep pre wdding mcm ni..xsangka xora da mdahului roy..hehe

Xora said...

Roy: takde pasal story line kami lepas buli2 D, then masa jalan, saya termasuk dalam longkang dan kawan2 saya gelakkan saya. then D yg datang tolong, lalu terjatuh cinta. Tapi gud idea kalau Roy ada bas sekolah, nice!! jeling2 dalam bas sekolah.. *berangan*. ironiknye kan Roy, saya pun tak 1 kelas dgn D tapi kawan2 saya yg 3 org tu, semua pernah sekelas dgn D :p ish, jgn la kata saya mendahului Roy, kan kita seiring dalam hal ni. kita buat sama2 cuma saya terawal sikit aje amik gambar :D gud luck ye Roy!

cik fiza on January 28, 2010 at 12:28 PM said...

cik xora.. cute nye wat ala2 zaman skolah dolu2.. mesti gelak2 kn... mmg memory yg jadi kenangan sampai bila2...

azian abdullah on January 28, 2010 at 9:37 PM said...

xora, sangat unik lah kamu punye pre-wed. mcm ade scene by scene ek...
tak sabar nak tunggu yag seterusnya

hanidiyu on January 28, 2010 at 10:19 PM said...

ska la tema bek 2 skol neh=]

Xora said...

Fiza: haah asyik gelak smp ilang fokus :P

Azian: thanks azian :D kami dan OP dah decide takmo posing2, tapi nak buat candid dgn jalan cerita. ada byk scene ni. ending dia, nanti D lamar saya kononnya :P tapi apa2 pun saya update Azian ya?

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates