28 February, 2011

Aksesori untuk Disewa



Salam dan hai

Saya buat post khas ini untuk seorang teman baik.

Dia telah terbuka pintu hatinya (serius Nailah, aku tak tau nak buat ayat camne ni. Aku suruh ko buat intro, ko malas kan..so aku tibai) untuk menyewakan aksesori yang dipakainya dalam majlisnya baru-baru ini

Barang-barang aksesori tersebut seperti dibawah (klik untuk tumbesaran yang sihat dan kuat)


Kod 01: RM50

Kod 02: RM50

(Bagi aksesori diatas, kalau disewa kedua-duanya skali, boleh dapat diskaun RM10, maka harganya RM90)


Kod 03:RM40


Kod 04: RM40

Jika ada sebarang komen tentang harga, maka boleh di ajukan kepada Nailah. Boleh dibawa berbincang. Xde masalah :D Jika mahu lihat dulu barang atau mahu bertanyakan tentang deposit, boleh emel terus pada Nailah

Emel:sitinailah@gmail.com


Nota 1: saya tidak mengambil sebarang keuntungan atau bakal menanggung sebarang kerugian diatas transaksi diatas; mahupun bertindak sebagai orang tengah dalam sebarang proses perbincangan. Saya hanya menyediakan medium untuk Nailah dan potensi penyewa. Diharap pihak yang berminat, boleh terus emel nailah ya.

Nota 2: Saya akan buatkan quicklink untuk post ini kemudian bagi memudahkan pembaca kembali kepada post ini semula

Nota 3: Rindu nak menulis panjang-panjang~ Tapi kekangan masa pasal dah nak masuk rumah baru, memang betul-betul sibuk dan penat..


22 Februari 2011

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates