01 January, 2012

Bekas Hantaran Kayu


Pengumuman.. Pengumuman..


Sape2 yg plan nak tunang / nak kawen sy ade wat khidmat sewe bekas hantaran kayu (7 bekas = RM50)

Klau ade sesape yang berhajat nak sewe bgtau ye…bekas die 4 segi tepat cam kt bwah ni

Klau berminat, boleh email rosecda232@gmail.com atau SMS/Call 
019-3939412Whatsapp / 019-4659165



5 comments:

Anonymous said...

kat mane? camne nak contact?

Xora on March 6, 2012 at 8:58 AM said...

ada saya sertakan emel dan no telefon dalam teks di atas. mungkin tak perasan kot. ni saya tepekkan skali lagi

marsyita.musa@cmc.gov.my / call mar 03-86888340

Anonymous said...

no..maksud saye area mane? if saye duduk jb? mcm mane kire n penghantaran?

Xora on March 8, 2012 at 4:05 PM said...

soalan tu berkenaan bekas hantaran kayu kan? kena contact sndiri dgn Mar psal saya tak incharge apa2. baik direct terus dgn dia kalau nk tahu ttg kos penghantaran. Kecuali utk item2 sewaan yg lain, baru saya boleh jawabkan *excluding tiara juga

Xora on March 8, 2012 at 4:05 PM said...

soalan tu berkenaan bekas hantaran kayu kan? kena contact sndiri dgn Mar psal saya tak incharge apa2. baik direct terus dgn dia kalau nk tahu ttg kos penghantaran. Kecuali utk item2 sewaan yg lain, baru saya boleh jawabkan *excluding tiara juga

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates