22 April, 2010

Semuanya Dua dalam Satu



Salam dan hai

Saya suka apa-apa yang dua dalam satu.

Macam gambar-gambar kat bawah ni.

Pakai huruf pangkal pasangan, jadikan props pre wedding. Props yang sama boleh guna untuk deko majlis. Gambar yang sama boleh guna untuk kad kahwin.


Payung kat bawah ni, pun boleh guna untuk props, kemudian boleh pakai untuk perarakan pengantin.


Dem..!!! banyaknya buih-buih sabun tu!!! pakai mesin apa ni ye?! Cantik, banyak dan sekata bentuknya!

Sumber semua gambar diatas:
greenweddingshoes.com

9 comments:

fikaryna on April 22, 2010 at 8:24 AM said...

buih2 sabun 2 mmg romantik la..xora..kamu buat saya macam nak terbang ke en.fika!..waaaa..

hana yoriee on April 22, 2010 at 8:33 AM said...

yea..2 in 1..bagusnye idea ni..yg buih2 tu pun hana suke.. =)

ashekeyn on April 22, 2010 at 8:57 AM said...

me pon baru usha pic tu..=)
mmg menarik kan! hehe. penah nmpk mesin bubbles tu kat dataran danga day one time ago..kecik je mesin tu, mcm toy..tp xsure la skrg ni de lg tak..

ally on April 22, 2010 at 9:13 AM said...

xora..bubbles tu mmg super duper cute la..comel je gambar2 tu..=)

the miss bride-to-be on April 22, 2010 at 9:24 AM said...

i love bubbles! plannin to use it during my outdoor photoshoot. :D

tp seriously the pic sgt super cool n nice. :)

Moose on April 22, 2010 at 10:06 AM said...

bubbles tu ade mesin dia kan. pernah nampak orang jual dekat pasar malam. dia macam gun-like sket.

farahfatihah on April 22, 2010 at 1:11 PM said...

jatuh chenta kat bubles tu!!!

ShimaShimy on April 22, 2010 at 1:38 PM said...

beb..buat la...best tu..yang nama pangkal pasangan.. D and B..yahooo

Xora said...

Ryna: seronok Ryna, dah ada tempat tuju nak terbang :D

Hana, Key, Ally, Farah: Mari kita sama2 main buih!

Ms b2b: nnt upload ye gambar kalau jadi!

Moose:saya pun pernah tgk kat tv, dia pasang mudah aje. takya dah org tiup2

Shima: Takmo la org tau dia panggil aku B :p

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates