28 April, 2010

Cyberview Lodge Resort & Spa



Salam dan hai

Semalam dapat (bukan dapat, tapi bayar :P) voucher ni daripada kawan opis.


Hapa ada cicak kat sini???!!! tapi cam gitu la rupa booklet Spa tu.

Takpe, kita bagi peluang. Lagipun saya dah dengar macam-macam cerita best pasal spa ni. Yang bekerja di Cyberjaya atau pernah pergi training di Cyberview Lodge Resort & Spa, mesti tau tempat ni memang sangat cantik (kecuali banyak nyamuk kat luar petang-petang :P Nak buat macam mana. Kata nak bagi suasana "5 Star Tropical Boutique Resort" Memang banyak la nyamuk!) Bahagian paling jauh saya pernah pergi di Cyberview Lodge R&S ni, kat lobi resort sahaja, itu pun pasal bertugas untuk daftar masuk penceramah. Orang putih pakai kebaya memang cantik!

Ni la gift certificate yang saya dapat. Dapat sesi "Give me a Break Package" yang merangkumi urutan, scrub dan mandi. Sah laku sampai Oktober nanti.


Kalau ikut harga pakej asal, dalam RM260++, tapi lepas dapat certificate tu, merasa la buat dalam ratus-ratus. 2 jam? Sama cam balik Muar dengan kelajuan 140km/j.


Simpan dulu gift certificate ni.

Nanti, baru boleh fikir. Sebenarnya, ikut dalam belanjawan, aktiviti memanjakan diri tak termasuk. Tapi ibu saya beria minta saya buat. Jadi buat aje la. Harap-harap duit Nuffnang dapat tampung sikit-sikit. hihi.



28 May 2010

9 comments:

hana yoriee on April 28, 2010 at 8:31 AM said...

saya dah klik ikan ops iklan nuffnang tu supaya awk dpt g spa..hehe..

That's so Jaja on April 28, 2010 at 8:54 AM said...

waaaa...bestnye! mcm mane nk beli voucher ni?? teringin sangat nk gi sembunyi spa....

farahfatihah on April 28, 2010 at 9:26 AM said...

waaa bestnyer..nak sikit!! lalala

fikaryna on April 28, 2010 at 9:34 AM said...

nak itut..huhu..

@ty_farEd on April 28, 2010 at 10:38 AM said...

saye pon dah klik iklan supaye awak dapat gimemanjekan diri jugak kat spa tue.. besh besh..~ngeee.. t saye nak join sekaLi..*wink wink :p

nizabeba on April 28, 2010 at 11:05 AM said...

xora, nk ikot nk ikot...
bestnye...memanjakan diri...=)
camne nk beli voucher tu?

Bakal Puan T on April 28, 2010 at 12:27 PM said...

training kt saner sgt YUMMY!!!~~ pegi trainig sb nk MAKAN!!~ NYAM2!!~

Xora said...

Hana & @ty: group hugs!!!!

Jaja & Niza: saya tak tau camne proses nak beli pasal saya dapat pun dari kawan HR. Nanti saya tanya dia.

Farah: kalau boleh potong dua voucher ni dan masih valid, dah potong kecik2 bagi semua :P

Ryna:Itutttt! camne ye.. masukkan Ryna dalam handbag! ting!

B.P.T: hamboi makain aje ye!

.:Mrs. Engineer:. on April 28, 2010 at 6:45 PM said...

sme lh...sy pn nk gune duit nuffnang utk wt spa...he3

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates