15 April, 2010

Bed of Roses


Salam dan hai!

Life is not a bed of roses .. tapi, kalau untuk pose di atas katil pengantin, mungkin boleh direalisasikan!


Sumber:
Emersonmade

Cantik untuk koleksi posing atas katil dalam bilik pengantin. Tabur bunga banyak-banyak (elok amik bunga yang besar cam Kekwa kot, murah dan mudah nak penuhkan ruang), kemudian posing cam amik gambar baring di taman.

Macam cite Twilight ni pulak!




15 April 2010

15 comments:

Squarecut Ring on April 15, 2010 at 2:33 PM said...

teringat lagu Taylor swift - Our song. Banyak bunga. sangat sweet. ^_^

harzharun on April 15, 2010 at 2:54 PM said...

dear..u know, ms pg nak sanding hari tu, i sempat ke kedai bunga sbb nak bli fresh roses tuk letak kat kek...ms tu byk giler bunga segar br sampai.....i teringin nak beli..tp blur, xtau nak wat pe sbb deco semua dah setel....xtfikir lak ble tabur byk2 atas katil..haishhhh, nape u x post entry ni awal2.....<----- tiba2 salahkan xora..hihihi

Xora said...

SR: iye ke? nak youtube la tgk video dia jap.

Harz: wah org lain bunga tak cukup. kamu bunga berlebih2 :P ahaha sorry la, gambar ni pun baru terjumpa, takpe nnt saya pose dgn D cam tu buat ganti pose awak :p

Squarecut Ring on April 15, 2010 at 3:14 PM said...

Baju-baju yang taylor swift pakai pon sgt gojes. ~_~ suke~~~ ^_^

farahfatihah on April 15, 2010 at 3:48 PM said...

alolo sweettttt gitu...tp ati2 nagn getah bunga yer kang xpasal2 cadar kena getah hehehe

fikaryna on April 15, 2010 at 4:05 PM said...

xora nih mmg banyak idea..yg praktikal..bole jer nak buat..mmg ambik gambo mcm baring kat taman la kan..

uh..romantiknya..baring berdua dan ada wangi wangian..haha..( berangan jap..)

zielalala... on April 15, 2010 at 6:48 PM said...

nk mcm edward n bella..ooh sy mmg kipas mati twilight..

Hana Picca on April 15, 2010 at 7:18 PM said...

salam kenal... wah, bestnya ..mesti excited kan prepare for wedding.. wat the best tau,..sekali je moment nih dlm hidup.. :)

Hana Picca on April 15, 2010 at 7:21 PM said...

salam kenal... wah, bestnya ..mesti excited kan prepare for wedding.. wat the best tau,..sekali je moment nih dlm hidup.. :)

ElyaElmo on April 15, 2010 at 7:23 PM said...

ermmmmm...... :)

Xora said...

SR: Setuju!!!

Farah: oh ye ke?! nasib kamu bagitau. terima kasih ye ingatkan!

Ryna: kamu tak perlu berangan. kamu dah boleh terus realisasikan :P

Zielala: hihih.. peminat setia ye? baru tau.. nk kena la post byk2 sikit pasal twillight/

Hana: insyaAllah. Saya hanya merancang, dgn IzinNya harap terlaksana :)

Elya: apa erm yg panjang sgt tu?

cIk pEnNa on April 15, 2010 at 10:35 PM said...

sweet nye..

;)

♥♥relyza♥♥ on April 16, 2010 at 12:17 AM said...

sweet! blh pinjam idea neh nanti
ekekee

Xora said...

Penna: takmo buat cam tu?

Lyza:Sila. sharing is caring :D

cik fiza on April 16, 2010 at 12:46 PM said...

cik xora, sy sgt2 suka roses n mmg slalu berangan nk baring atas bed of roses.. waaaa... sgt2 besttttt.....

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates