18 April, 2010

DIY Pasu Putih



Salam dah hai..

Maaf, rasanya pembaca tegar yang baharu, mesti tak tau yang tradisi blog saya ni, bila tiap kal ada pembaca tegar baru, saya akan tulis nama diorang kat sini dan ombakkan secara beramai~~ tapi skrang selalu terlepas tradisi tu Jadi saya nak mulakan balik, dengan melambungkan pembaca tegar yang baru secara pukal. OMMBAAkk...

Semua yang pernah pergi ke IKEA, mesti tau yang IKEA ada banyak koleksi kaca putih kan?

Cantik kan? Kalau yang murah, memang betul murah. Yang mahal, memang la mahal. Kadang-kadang dah murah, bentuk lak tak berkenan. Yang mahal, berkenan, duit pula takde.

Jom DIY bekas putih ni jom??

Klik aje di sini:
DIY Pasu Putih ala IKEA


Sumber:
ruffledblog.com

Saya memang tak dapat nak DIY, tapi idea DIY yang cantik dan menjimatkan, harus dikongsi2.



18 April 2010



3 comments:

Yanie on April 18, 2010 at 2:39 AM said...

Cik Xora, saya juga pembaca tegar baru. hehe

Xora said...

Yanie, terima kasih ye :) saya masukkan list kamu kat tepi. hope u don't mind-- tak minta kebenaran kamu pun :P

Qis on April 19, 2010 at 9:15 AM said...

i love everything that can be done by a can of aerosol spray!

saya sokong xora! ;)

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates