05 April, 2010

Merpati Dua Sejoli



Salam dan hai

Merpati dua sejoli membawa maksud sepasang orang yg sedang ber­kasih-kasihan

Walau gambar kat bawah ni bukan patung burung merpati, tapi saya rasa sangat comel la!! Kalau ada tiara kecil dan tanjak mini, mesti lagi super comel!--macam gambar kat bawah ni! Siap bersampin dan bertanjak!

Sumber: Green Apple.




Sumber:
http://ashleyannabrown.typepad.com/blog/

Saya pernah baca tapi tak ingat sumbernya; burung merpati, kalau kehilangan pasangannya, burung merpati yang hidup tu akan kekal single sampai mati.

Tragis bukan?


5 April 2010

3 comments:

cik fiza on April 6, 2010 at 1:33 PM said...

sedey n sgt tragis... sgt setia.... huhuhuhu~~

nuptiles on April 6, 2010 at 2:31 PM said...

macam burung twitter..comel..boleh juga buat monogram

Xora said...

Fiza: kalau nampak merpati single, mungkin dia sedang menangis dalam hati

Nup: ahaha.. haah la tak perasan!

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates