05 April, 2010

Belon Hellium



Salam dan hai

Saya tengok gambar dari
blog Qis semalam.


Sumber:
itstimeforQandA.blogspot.com

Saya memang suka idea Qis. Dia memang ada penilaian dan pilihan tersendiri.

Cantik kan belon helium tu?!

Macam photoshoot kat bawah ni, kalau ada kereta takde bumbung, letak belon hellium banyak-banyak, boleh amik gambar cantik camni

Sumber:
www.jcrew.com/

Mungkin kalau Qis nak luaskan idea dia kepada perniagaan, mungkin kita boleh tengok lebih banyak penggunaan belon Helium cam ni dalam majlis kahwin nanti! Kita sama-sama tunggu perkhabaran gembira dari Qis nanti.


5 April 2010




8 comments:

hana yoriee on April 5, 2010 at 8:45 AM said...

sy setuju cik xora..belon2 itu sgt sweet kan?

farahfatihah on April 5, 2010 at 8:57 AM said...

hi xora...fara pun tgh survey pasal belon2 ni

PurPLe LaDy on April 5, 2010 at 9:47 AM said...

heloo.
first time reading your blog. yes, that helium balloons is such a nice idea! memang cantik.

btw, your pre wedding sgt besh. pakai baju pengawas ke? my pre wedding pon pakai baju skolah jugak.. tp x buat dekat skolah. huhu

exchange link k? =)

Zainur on April 5, 2010 at 11:13 AM said...

ada sorg blogger pon guna belon helium utk pre wed piccas...cantik :)

Afira on April 5, 2010 at 11:23 AM said...

mmg sweet..

Qis on April 5, 2010 at 11:42 AM said...

Xora!!! I LOVE YOU!!!

Time kasih jadi Pegawai Pemasaran yg tulus & ikhlas ;)

fikaryna on April 5, 2010 at 11:57 AM said...

qis 2 mmg sgt kreatif dan idea dia praktikal...kalau dia consult utk wed..mmg bernas..leh jadi bisnes..huhu..

Xora said...

Hana: ye betul!! kalau belon besar tutup kepala kita, pun sweet :P

Farah: cuba tanya Qis, mana tau dia boleh tolong?

Purple: ok, will do the exchange link :) Oh sama tema!! nanti nak tengok boleh? yeay!

Zainur: best kan idea bellon ni. mula2 igtkan cam tak sesuai, tapi bila dah dipraktikkan, alahai amat sweet!

Afira: Yes, indeed!

Qis: Hihih.. semestinya!! saya kan penyokong kuat Qis!

Ryna: yup, saya pun sependapat dgn kamu :) Ryna nnt nak baca blog kamu, post mortem utk holiday kamu :D

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates