27 April, 2010

Tamat Pre Wedding: Musim Pertama


Salam dan hai

Tutup buku dulu pasal pre-wedding kami, kasi tak?



Gambar Musim Pertama: Zaman Sekolah dah diupload oleh A.Rashdi tapi tak larat nak muat turun semua gambar dalam blog. Banyak pula kerja nak tarik gambar tu ke atas ikut susunan. Kenapa Blogspot macam ni sudah?!

Ingat nanti, dah amik CD pre wedding kami, terus susun semua dalam bentuk video Save-the-Date, sekali harung dengan gambar zaman Universiti dan zaman Kerja, jadikan movie tapi bergambar, tanpa suara, tanpa dialog. Harap-harap, korang faham la jalan ceritanya nanti.


InsyaAllah, dalam bulan September nanti, saya masukkan video tu dalam blog ni ya kawan-kawan?




Sekian dahulu daripada saya.



27 April 2010



10 comments:

farahfatihah on April 27, 2010 at 2:57 PM said...

alaaaa jgn la tamat lg huhuhuhu cepat2 wat video ok

cik fiza on April 27, 2010 at 4:16 PM said...

Laaa.. cik Xora skolah Sri Serdang ke.. Meluncur kegemilangan ke ape motto nye ek.. :) motto skolah unik sgt slalu lalu masa dok study UPM tu yg ingat tu... :)

Mia-Ina on April 27, 2010 at 4:35 PM said...

bestnya .....menyaksikan cerita sebuah cinta....

asna cute on April 27, 2010 at 5:21 PM said...

klu nak masukkan gambar.. masukkan gambar dulu baru tulis2 yea kak bru senang sikit nak adjust gmbr tue hehe ;)

Ada perasan pic nie dlm FB tp FB akak xde. ada Tag kawan2 akak je.. =]

E K A on April 27, 2010 at 5:56 PM said...

comelnya pre wedding awk.follow u

Xora said...

Farah: iye iye.. nnt saya buat video ye?

Fiza: Oh, motto tu tiada masa zaman saya.. tidak tidaaaakkkk motto tu baru2 ni aje yg wujud :P

Mia: terima kasih Mia

Asna: akak tulis, then masukkan sikit2 gambar. selalu pakai edit html. kalau compose, lagi tah ke mana :P

Eka: terima kasih :D

Yanie on April 28, 2010 at 8:35 AM said...

saya sangat suka lah pre wed ideas awak.... so cute and very the childish... suka!

Xora said...

Hai Yani! thanks! Nanti Pre weds kamu buat betul2 ya! dah decide tak sebelum puasa atau selepas?

::m!SS edURA hanUM:: on November 14, 2010 at 2:53 PM said...

sekolah nie selalu sy lalu if nak ke serdang membeli barang.sweetnyer u'olls bercinta dari zmn skolah

Aniq Bukhary on December 29, 2012 at 7:53 PM said...

Nice,, baru terbaca plak post nie :)

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates