21 February, 2010

Pre-Wedding Photos: Back To School II




Salam dan hai.

Ingat lagi kah
post pre wedding saya yang ini? Sebulan yang lepas.



Ada sambungan lagi hari ini.

Lepas D tak layan surat amarah kami, kami conteng nama dia kat papan hitam.

Nota: saya tak pernah berdiri atas kerusi gaya camni :( Ni tindakan dibawah paras sedar

Signature!


Sorok-sorok beredar tanpa dikesan oleh pihak musuh!


The art work!


Balaci bernama Nity tengah melihat suspek dari jarak jauh


Memberi amaran pada kawan-kawan yang lain.


D masuk dan kami duduk sopan di tempat masing-masing. Pura-pura tiada apa yang berlaku.


D pandai pose cekak pinggang cam ni. Nanti, boleh marah anak cekak pinggang cam ni


Yup, D seorang kidal.


Sambung lagik~~~


Sipnosis cerita: Kami conteng kat papan hitam, kutuk-kutuk dia nak bagi D marah. Tapi D seorang penyabar. Seperti dirinya yang sebenar. Jadi dia boh layan dan padam aje tanpa ngomel.


Semua gambar adalah sumbangan dari
Peveyhack Photography Kalau B2B masih mencari OP untuk majlis korang, tak kisah la pre wedding atau hari besarnya, boleh klik url tersebut ya dan terus hubungi A.Rashdi untuk set appointment OK?! Cepat-cepat, nanti dia kena booking!

Sekian.



21 Februari 2010

3 comments:

cik fiza on February 22, 2010 at 8:14 AM said...

mmg cute la.. teringat zaman skolah2 dlu la cik xora... menggamit kenangan sungguh~~

sophisticated bridezilla on March 17, 2010 at 10:27 AM said...

hehehe dulu sy pon pernah terfikir nak buat pre-wedding gini, sbb asal usul kenal dr sekolah, mcm sweet sgt hehe relate to our life ek (= peveyhack mmg awesome!

Anonymous said...

salam... mmg cntik la pre wedding u ni...mahal x kalo nk amek peveyhack ni? huhu... teringin gak nk wt cmni..

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates