15 July, 2010

Kalau Dah Nama Bunga, Campak Mana Pun Tetap Cantik!


Salam dan hai

Bunga memang boleh naikkan seri apa juga benda dan suasana.

Volume bunga bukanlah penjamin bunga tu akan menyerlah, tapi dengan pemilihan warna dan cara deko yang betul, bunga yang sedikit pun tetap boleh curi tumpuan!







Kadang-kadang, yang sikit dan molek tu, lebih mencuri tumpuan daripada yang terlalu semak, seolah menjerit minta perhatian.




15 Julai 2010

10 comments:

thezaila on July 15, 2010 at 2:03 PM said...

ya betull...agree.. umpama berlian..di dalam lumpur, kan bersinar jua.. =)

ReYNa on July 15, 2010 at 2:09 PM said...

yup..kalo bunga yg mmg cantik mesti gojesss kann

harzharun on July 15, 2010 at 2:11 PM said...

:-) <---- sbb bc secara pukal seme enrty yg ttinggal..xtau nak ngomen lak..

Nora a.k.a Aira on July 15, 2010 at 2:23 PM said...

bunga penyeri hidup =)

hana yoriee on July 15, 2010 at 3:01 PM said...

ecewaahhh..ayat zaila..tak tahan..=p ha ah..hana rasa lagi sweet kalau centerpiece yg comel2..takdelah makan ruang tempat makan..hehe..kan?

farahfatihah on July 15, 2010 at 3:20 PM said...

agree with u dear....dah nama pun bunga...tetap gojes kan

fikaryna on July 15, 2010 at 5:11 PM said...

betul lah tuh..mana ada majlis xde bunga? hehe..

umah atau pejabat pun makin seri kalau ada bunga kan..

idayusof on July 15, 2010 at 6:39 PM said...

less is more =)

Xora on July 16, 2010 at 8:22 AM said...

Dear all, haah, bunga memang memainkan peranan, tak kisah volumenya bagaimana.. Dan ye, Zaila nye komen amat dasyat ok. tak terkata i!!

thezaila on July 16, 2010 at 9:01 AM said...

huhuhu... bermadah punjangga kejap =)

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates