13 August, 2010

Misi Sulit RS (Raja Sehari) III


Salam dan hai

Hari kejadian: 11 Ogos 2010
Lokasi: Bilik
Kod Misi: Misi Sulit RS (Raja Sehari) III
Agen: Agen B



Dalam proses menghasilkan DIY seterusnya.
2 bulan daripada sekarang, InsyaAllah saya akan kongsikan


Kemas kini: Tadi rehat hari Jumaat, terus ikat riben dengan Nailah & K.Nadzrah. Sedar tak sedar, sambil dengar lagu raya (tahu masih awal, tapi nak dapatkan mood raya), dah siap ikat riben 250 dalam masa 1 jam setengah sahaja! Alhamdulillah, lega sangat! Segan sebenarnya nak minta tolong pasal takut menyusahkan. Tapi bila bantuan sudah tiba, harus la disambar dengan kesyukuran!Hujung minggu baru terus gam kan. Kini, tinggal 15% sahaja yang belum diikat--pun nak dibawa hari Jumaat minggu depan. Memang yang penting--kerjasama!!



13 Ogos 2010



6 comments:

thezaila on August 13, 2010 at 2:06 PM said...

banyak nya misi sulit ko, noks... ni yg buat i teruja nih..

Bai on August 13, 2010 at 2:17 PM said...

mcm tahu je. sebab by pun ada nak buat benda ni. mebi hasrat kita sama. bentuknya lain :P

Xora on August 13, 2010 at 2:21 PM said...

Zaila: harus ada misi sulit. baru misteri --even takde apa la sangat ;p

Bai: Tett! wah mari kita sama-sama tunggu ya?

mysarah on August 13, 2010 at 2:43 PM said...

suka kasi saspen tau!

nuptiles on August 13, 2010 at 5:22 PM said...

oh...ni mst kalendar abadi tu..hehe..(main teka je)gigihnye awak buat...bagus la..

Cik Belle on August 13, 2010 at 10:45 PM said...

yeay! riben dah berikat banyak! hehe..

tak sabar nak tahu misi sulit kamu. ehehe

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates