04 August, 2010

87 Hari Lagi



Salam dan hai

Status saya: Gigih ikat riben pada kad jemputan


Siap 30 keping. Tinggal lagi.. erm.. erm.. 970 keping kad *haha.

Takpe. Sikit-sikit, lama-lama nanti habis juga. Naknya dalam bulan puasa ni, rasanya tangan lagi pantas buat kot.

Bulan puasa InsyaAllah nanti nak mulakan operasi minta alamat rumah daripada B2B lain (.. Dan juga mantan B2B & silent reader --kena tulis nanti Zaa merajuk ;p) *yeay!

Petang ni nak buat HIV test. Kena siapkan borang kebenaran nikah dalam minggu ini InsyaAllah.



Gerak pantas, pantas!


4 Ogos 2010

17 comments:

MiE on August 4, 2010 at 8:40 AM said...

wow....nak kad satu!! ♥

Bai on August 4, 2010 at 8:49 AM said...

wah! sila gigih! banyak lagi tu agih2kan la baru cepat siap. hehehe

modusoperandi111209 on August 4, 2010 at 8:55 AM said...

wah..x lame lagi. =)

Sya Sakura on August 4, 2010 at 9:07 AM said...

wahh x lama je lg tu.. chaiyokk!! :)

~~zaa~~ on August 4, 2010 at 9:13 AM said...

ehem2..minta alamat dari b2b je ke?? ex-bride xnk? :p
heheheh gigih ok..chaiyoookkk xora!!!

asna cute on August 4, 2010 at 9:17 AM said...

chaiyokkkk! hehe =D

mysarah on August 4, 2010 at 9:44 AM said...

gudluck kamu!

rajin nau ikat2 riben tu sume. haishh banyak tu. meh nak nolong :D

Xora on August 4, 2010 at 9:46 AM said...

Mie, Bai, Cik Modus, Sya, Asna: kena berusaha dgn gigih.. gunting, riben dan tampal.. gunting, riben dan tampal...

Zaa: Mantan B2B mesti la ada! dah tukar kandungan

Mysarah: tak rajin, kena rajinkan juga diri. if tak, kad bercerai ;p

farahfatihah on August 4, 2010 at 11:52 AM said...

970 tu byk lagi tu...cari la tenaga extra utk dikerah hehehe pasti boleh siap la....

Qaseh Qidzizie on August 4, 2010 at 11:53 AM said...

Hai Xora...
sangat cantik la kad u...
simple and cantik sangat...
sukerr!!!!

:)

A W E E N N Y E on August 4, 2010 at 12:34 PM said...

tolong ikat utk saya juga??
soalan saya, kalo saya malas nak letak reben mcm mana?

Hana on August 4, 2010 at 1:32 PM said...

sy punye kad kawen ngan borang nikah tak siap lagi jugak.. nak try settlekan bulan ni..:) mari berusehe..

Diebalychouzz on August 4, 2010 at 1:35 PM said...

comelnya kad.. hehehe
chaiyok chaiyok.. kita pun belum buat senarai kawan yang nak dijemput.. hehe

amElyn on August 4, 2010 at 2:54 PM said...

wahh! mau kad jugaaaa!
go xora go! =D

~~zaa~~ on August 4, 2010 at 3:33 PM said...

hahahah xora nakal ok! buat segan zaa je tau..

.: an :. on August 4, 2010 at 4:37 PM said...

aja2 fighting! chaiyok xora... u can do that... =D

♥LAYLA RAHMAN ♥ on August 4, 2010 at 4:48 PM said...

yellow yer???
ahaks..daku pun mahu satu!

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates