22 August, 2010

Misi Sulit RS (Raja Sehari) VI


Salam dan hai

Hari kejadian: 22 Ogos 2010
Lokasi: Rumah
Kod Misi: Misi Sulit RS (Raja Sehari) VI
Agen: Agen B & Agen D



Perhatian kepada penyepit yang ada bentuk hati dihujung tu, bukan kepada Unta comel tu. Tu bukan saya buat. Memang masa beli penyepit ni kat Memory Lane 3 tahun dahulu, dah ada bentuk hati. Harga RM1.50.

2 bulan daripada sekarang, InsyaAllah saya akan kongsikan. Sekarang, kena habiskan dulu misi ini.

Ok, jom berteka teki!!



22 Ogos 2010

8 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta on August 22, 2010 at 5:21 PM said...

comel kot!!

mysarah on August 22, 2010 at 5:32 PM said...

untuk hiasan meja guestbook maybe? :D

mysarah on August 22, 2010 at 5:32 PM said...

untuk hiasan meja guestbook maybe? :D

amElyn on August 22, 2010 at 5:44 PM said...

3 4 tahun lepas, semangat i beli kat MV..now baru terasa macam rugi sebab boleh DIY je kan? hukk3. cik Xora, share lah idea yang much more interesting yer~ congrats to u! =)

Zariza on August 22, 2010 at 6:00 PM said...

cute sgt...

Nora a.k.a Aira on August 22, 2010 at 8:31 PM said...

untuk piccas maybe =) tapi unta tu sangat comey !!

Xora on August 22, 2010 at 9:46 PM said...

Buat masa ini, tekaan belum ada yang tepat. hampir-hampir tepat ada ;D

didieadila on August 22, 2010 at 10:07 PM said...

haaaa...buat gantung2 gambar utk guestbook corner? btol x..hehe..

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates