11 August, 2010

Rutin Innershine


Salam dan hai

Jarang-jarang sekali saya terpengaruh dengan iklan di TV tentang produk kecantikan dan kesihatan. Tapi untuk Innershine ni, entah kenapa saya boleh lemah.

Mungkin:
1. Budget Kahwin memang ada bahagian dikhaskan untuk pembelian Innershine.
2. Pil vitamin C saya dah habis.
3. Mental yang lemah disaat nak kahwin.
4. Ibu tak larang.
5. D pun tak larang.

Jadi, saya beli dan beli. Kena kutuk dengan abang saya, pekakkan sahaja telinga. Iye, tau, takkan minum mata terus jadi bulat dan bersinar cam anime Jepun. Ikut logik la juga kan? cuma tak apa la, cuba sahaja.

Lepas kali pertama merasa sebotol [post penuh disini], terus suka dengan rasanya. sedar-sedar, dalam simpanan saya sudah ada beberapa kotak yang 14 hari tu. Satu pun tak buka lagi pasal sayang dan nak simpan menjelang hari majlis.



Tapi rasanya, kena mulakan rutin minum innershine ni minggu ini. Nanti dah dekat dengan hari majlis, boleh la selang selikan pula pengambilannya.

Baik! Saya mulakan minum innershine ni pada hari ini, sempena hari pertama Ramadhan!

Selamat menjalani ibadat berpuasa di bulan Ramadhan ye kawan-kawan.






11 Ogos 2010


6 comments:

alia said...

hi.... all this while, i'm your silent reader.... owh, sy sgt suke innershine prune itew cume masalah from the angle of $$$... hehehe

i minum selang2 pon.... not everyday but i feel my skin improves a lot after consuming it :)

Xora on August 11, 2010 at 2:37 PM said...

Hai Alia. Kakak ipar saya pun kata, kulit dia semakin ok, even dia amik selang-selang. Jerawat pun mudah kecut. Semangat ni !!! :D

ye, halangan terbesar adalah duit. RM40+ cam tu, boleh buat beli vitamin C, tahan sebulan dua ;p

alia on August 11, 2010 at 3:47 PM said...

hehe..xora, nk berseri2 punye pasal spend lebey sket tape.. Hehehe :) insyaAllah ~

Daleela on August 11, 2010 at 4:08 PM said...

Selamat berpuasa... akan singgah selalu nih...

@ty_farEd on August 11, 2010 at 4:27 PM said...

rase yang sedap kan.. i pon minum jugak... bukan tuk mate jer taw.. tapi elok tuk skin jugak... :)
memang agak mahal..tapi sekarang ngah promotion n dapat xtra lebih 2 botol...memang agak berbaloi.. so beLi lebih tuk simpanan... :)

anyway..seLamat menjalani ibadah puase xora... :)

ainz on August 15, 2010 at 10:55 AM said...

wah...betul berkesan eh? nak try jugak la... :)

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates