20 August, 2010

Misi Sulit RS (Raja Sehari) V



Salam dan hai

Hari kejadian: 19 Ogos 2010
Lokasi: Rumah
Kod Misi: Misi Sulit RS (Raja Sehari) V
Agen: Agen B & abang Agen B



Abang agen B bakal berperanan menjalankan
tugas ini.

Kegunaannya? 2 bulan daripada sekarang, InsyaAllah saya akan kongsikan. Sekarang, saya kena habiskan
stok-stok Innershine saya tu!

.. K.Ana, jangan risau. Ni bukan untuk Rozek :p Hihi

Sumber: Googles




20 Ogos 2010

12 comments:

farahfatihah on August 20, 2010 at 8:52 AM said...

sure mata bersinar2....mau beli juga tp lambat lagi rasanya

Xora on August 20, 2010 at 8:56 AM said...

mata bersinar-sinar fikirkan kos, ada lah farah :p

~~zaa~~ on August 20, 2010 at 9:01 AM said...

arkk...again dear?? hehehehe cayalah!

Mia-Ina on August 20, 2010 at 9:47 AM said...

kata org minum tu mata cantik..ye ke?

Xora on August 20, 2010 at 9:56 AM said...

Zaa: harus harus! banyak lagi ni dalam senarai ;p

Mia: takde maknanya.. takde la mata terus jadi cam kartun anime, tapi tang kulit ye, memang terasa sedikit perubahan. Kulit tak kering. Mungkin kesan berlainan untuk pengguna kot

nYomeL on August 20, 2010 at 10:35 AM said...

hmmm... mesti nak gune botol tu untuk vase ekk..?? brilliant idea! gunekan barang terpakai.. eheh! betul ke..?? suke2 je nak teka kann..?? :P

btw, btul ehh minum innershine bole cantikkan kulit..?? saye mengalami masalah kulit kering.. kene try ni! ;)

Xora on August 20, 2010 at 10:37 AM said...

Nyomel: tettt.. tak tepat tu tekaan kamu. cuba lagi ;p ha innershine tu takde la hilangkan parut jerawat ke apa licinkan kulit ke, tu takde semua tu, tapi utk saya, saya rasa kulit tak kering.cuma kalau dah hari2 minum (utk realisasikan misi 14 hari yg diorang set), muakkkkkk sangat!!!!!!! pagi2 sahur minum (even diorang syorkan waktu berbuka) , dah 9 hari.. gile muak dah ;p

faratul on August 20, 2010 at 11:15 AM said...

xora..skang tgh murah tau! 6 bottles for 20++ pas discount. promosi raye katenye!

Xora on August 20, 2010 at 11:20 AM said...

Fara, yg dapat CD raya AF tu ke? ada gak dengar kat radio, tapi mengenangkan berpakej2 innershine sedia ada kat bilik tu, lupakan aje impian eheheh :P

nYomeL on August 20, 2010 at 2:53 PM said...

alamakk.. salah ke xora..?? huhu.. nampaknye kene tunggu lg 2 bulan la ni nak tau jwpn.. hehe!

alaa ciannyeee.. xpe xora.. tabahkan atimu minum innershine sampai abes.. rugi tu kalo x abeskan.. chaiyok! chaiyok! ;)

ElyaElmo on August 22, 2010 at 2:27 AM said...

mama elya dh start suruh elya minum innershine jugakk..tapi syik lupee jee nk beli..hu3

Cik Atun yang Banyak Nama on August 23, 2010 at 11:36 AM said...

atun dah minum lama dah jugak innershine ni. tp minum yang prune je, yg macam dalam gamba Xora ni. dkt watson ade jumpa yang die combine dua, berry essence utk siang and prune essence untuk malam. tapi tak try lagi kerana memikirkan kos. XD RM40++ kalo tak salah.

tapi pas minum ni ok jugakla. kulit pun nampak tak kusam sgt, part mata tu, mata putih dah tak nampak urat2 merah die sbb dulu mata atun, kalo penat skit je, nampak berurat2. itu je perbezaan yang atun rase. owh, ada lagi satu. senang nak 'membuang'. XD

atun pun nak wat something dgn botol2 tu jugak. nnt tgkla kalo idea yang di'terfikir'kan kita sama ek, cik Xora. hehehe~

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates