18 December, 2010

Nak Serah Ini Pada B2B


Salam dan hai

Ingat lagi tak post nak serahkan bongkah kayu ni kepada B2B [
Post]



Saya nak serahkan bongkah ini kepada mereka yang berminat



Tapi untuk berlaku adil kepada penerima, saya rasa kena serahkan mengikut penghakiman. Jadi kepada mereka yang berminat nak bongkah kayu ini, sila emel saya di diaterimanikahnya@gmail.com dan ceritakan bagaimana kamu rancang nak gunakan bongkah kayu ini untuk majlis kamu. Kalau susah nak cerita, boleh lukis. Kalau tak reti nak lukis, boleh kepilkan gambar yang kamu rasa boleh gunakan bongkah kayu ini jadi ganti. Kalau nak tambah hiasan kat bongkah ini ke, atau apa-apa sahaja idea, kamu sertakan.

Memandangkan kami dah guna bongkah kayu ini untuk dijadikan signage di meja berdamai kami, jadi idea ini sudah tidak boleh diterima pakai ye. Tapi kalau nak jadikan hiasan di meja buku tetamu ke, nak letak gambar ke apa ke, yang tu masih diterima.

Selamat mencuba ya? Emel saya SEBELUM 17hb (Jumaat) Disember

Nota: saya ada permintaan daripada pembaca yang mohon saya buat pertandingan cop mohor saya {Post} diberikan pada B2B FOC.


Kena tanya pemegang mohor besar (iaitu D ku Yayang) boleh ke tak boleh. Nanti saya bagitau di blog ya?



7 comments:

Lala on December 8, 2010 at 8:54 AM said...

wee..bersetuju dengan pertandingan cop mohor tu!!

ciksue on December 8, 2010 at 12:27 PM said...

stuju2,supaya adil dan saksama..hehe

farahfatihah on December 8, 2010 at 6:26 PM said...

sangat setuju dengn idea itu =)

Norhayati Rostam on December 8, 2010 at 8:34 PM said...

Nak tunggu cop mohor.
wee~

Xora on December 9, 2010 at 6:26 PM said...

Lala: saya takut tangan saya tak berbakat dah atau mengigil2 nak buat utk B2B.. risau tak menjadi ni.

CikSue: amboi.. harus adil dan saksama!

Farah: pengantin baru sempat mencemar duli :P

Yati: Kalau berminat, kena sentiasa alert dgn post2 baru saya tau.. mungkin paling awal lagi 2 minggu insyaALLAH

gaun putih on December 14, 2010 at 8:06 PM said...

dear,

i got an award for ya!
jom tengok kat SGP :)

http://sigaunputih.blogspot.com/

akuwanblur on December 16, 2010 at 3:24 PM said...

comelnyer blok tue..

http://akuwanblur90.blogspot.com/2010/12/tips-ibu-mengandung.html

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates