29 December, 2010

Dua Idea Ringkas



Salam dan hai

Post pendek: Berkongsi idea.

Dua gambar dibawah ini mungkin boleh beri idea kepada bakal pengantin.

Gambar di bawah ini, merujuk pada post saya yang dulu {
Post} .Kalau mahukan kelainan, ini mungkin boleh digunakan.


Sumber: Google images


Mahukan shoot pre wedding yang simple tapi amat sweet? Lihat gambar dibawah.

Pose hidung tu tak perlu la buat *slap. Sila beri tumpuan pada kotak biru tiffany yang dipegang oleh si jejaka, dibawah meja. Ok. salji tu pun bagi kesan romantik dalam gambar. Mungkin kalau nak praktikkan di bumi Malaysia yang tidak bersalji ini, mungkin boleh buat candle light dinner.

Sumber: tengok kotak tu pun, dah tau ~~ tiffany & Co.


29 Disember 2010

4 comments:

mizz sue on December 29, 2010 at 9:10 AM said...

auww..cute!

Byzura Mj (By) on December 29, 2010 at 9:40 AM said...

suruh orang tiupkan belon pun boleh kan? hehehehe. romantik!

R-YuzSha on December 29, 2010 at 8:01 PM said...

so suweet...

Poyaty on December 30, 2010 at 7:13 PM said...

wowww, byk bole dpt idea kat sini. hehe. thanx sbb sharing n selamat pengantin baru (i noe it's been two months) hehe. i link ur blog :)

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates