24 December, 2010

Warna Seberani Ini


Salam dan hai

Cantik kombinasi warna ini. Walau nampak terlalu terang, tapi cantik tu (pada mata saya). Kalau tema hindustan, memang masuk kan?

Tengok bunga tangan pun sepadan dengan warna gaun.



Cuma berani atau tidak aje.
Ada bran?


24 Disember 2010

10 comments:

Anonymous said...

my frens ade kawen pakai baju warna ni.kalau nak tgk,sy emelkan pic die nanti.

Reen Tart Nenas on December 24, 2010 at 3:09 PM said...

aku bleh ikut tema hindustan pasal kawen ngan khan! wakakakaka mampusss suami aku marah nie kalau die baca komen nie :p

Xora on December 24, 2010 at 3:18 PM said...

Anony: please do! nk tgk juga real wedding.

Reen: jgn lupa telinga bunny warna terang :P

~~zaa~~ on December 24, 2010 at 3:18 PM said...

fuhh!! ceria habis!!!

ummphs.. on December 24, 2010 at 3:30 PM said...

penah gak tgk org buat wedding kaler ni. mmg terang tapi ceria dan cantek. :)

"cikkin" on December 24, 2010 at 3:59 PM said...

wahh..kagum~~

wafa azman on December 24, 2010 at 4:57 PM said...

menarik.. kl kene dgn skin colour cantik jg ni..blh naik seri pengantin ;D

Anonymous said...

macam barbie doll nye dress

lindosh on December 25, 2010 at 4:46 AM said...

cantik. tapi antara berani dengan tak hehehe. tapi dlm gambar konpem cantik meletopp

AnEs on December 25, 2010 at 8:42 AM said...

ada kawan saya baru je kawen pun pakai camne..memang cantek and suit betul dengan personality dia yang hyper happy tu..haha

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates