31 December, 2010

Mama dan Paparazi



Salam dan hai

Buat bakal pengantin, bersedia untuk hadapi situasi bagai selebriti.



Semua pengantin pasti akan merasa situasi seperti gambar diatas.

Terlalu banyak kamera, tapi mata cuma sepasang. Kemudian, sedar-sedar mata sudah berpinar-pinar dengan flash. Tak nampak OP kamu dimana. Tak nampak arah mana kamu nak jalan. Semua rehearsal kamu dah lupa langkah-langkahnya.

Kepada semua bakal pengantin 2011, semoga persiapan korang semua berjalan dengan lancar dan selamat ya InsyaAllah.


Nota: Maaf kerana mengambil masa untuk balas SMS dan emel yang dihantar. Saya demam 2 hari. masih dalam peringkat untuk kebah. Mungkin demam gembira Malaysia menang bola hari tu. Hehe

31 Disember 2010

2 comments:

Syima Syaz on December 31, 2010 at 10:16 AM said...

=)

minahsenget on December 31, 2010 at 10:45 AM said...

assalamualaikum. xora, tq fo ur email regarding the dewan LLM tu k?dah lame dah u email tpi i x sempat nak reply. tq!tq!tq!

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates