25 December, 2010

Victoria's Secret Angels pun Kalah



Salam dan hai

Hari Natal ni ada pertunjukan Victoria's Secret kat tv. Perempuan cantik pakai kepak besar-besar.

Tapi secantik mana pun mereka, tak boleh lawan kemanisan budak perempuan di bawah.



Gambar saya jumpa di Google. Hak milik seperti tertera pada gambar.

Yup
, little angel.


Kalau majlis tema kayangan, boleh pakai prop macam ini. Rasanya Qistin pernah tulis tentang kepak kecil ini dalam post dia yang lama-lama


25 Disember 2010

1 comments:

Qis on December 27, 2010 at 10:21 AM said...

Haah, ada beli dulu... RM 13.90 je kepak angel tu... tp x sempat pakai pon masa wedding... heheheh...

Ada jugak yg tanya kat mana beli,... dah x ingat nama kedai, cuma ingat locationnya aje... :)

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates