27 December, 2010

Napkin


* Ini adalah post berjadual. Saya akan cuba luangkan masa menulis artikel-artikel yang sudah lama saya tinggal sepi. Ruang dan masa--itu yang saya perlukan.



Salam dan hai

Napkin ni, kalau ada banyak idea, dah boleh buat macam-macam jenis rekaan.. Baik bentuk kipas atau apa sahaja.

Tapi kalau tiada skill pun tak apa.

Guna idea ini sahaja.




Gulungkan sahaja dan pakai gelang tangan bermanik-manik macam ini untuk secure gulungan. Padankan dengan warna tema majlis.

Selesai. Tak perlu pening-pening. Gelang tangan tu pun boleh dijadikan buah tangan tetamu.



27 Disember 2010

2 comments:

fikaryna on December 27, 2010 at 11:33 AM said...

pakai getah ikat rambut eh..praktikal gak..:)

.::DinCma::. on December 28, 2010 at 1:04 AM said...

sukanya idea nie..
thank xora;-)

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates