16 December, 2010

Nota Dalam Botol



Salam dan hai

Nak sesuatu berbeza untuk buku tetamu?

Mungkin ini boleh.

Sumber: google images


Kalau majlis dibuat di hotel/ dewan/ rumah di tepi pantai, memang lagi masuk dengan tema.



16 Disember 2010

7 comments:

PurPLe LaDy AiFA on December 16, 2010 at 1:53 PM said...

ni ala2 vklip lagu westlife.. hee

Xora on December 16, 2010 at 2:04 PM said...

lamanya tak dgr nama kumpulan tu!! dulu heart gile kat Bryan westlife *geli tiba2 bila teringat hahah

cik senah on December 16, 2010 at 2:21 PM said...

:) Tersengih sendiri Cik Senah membaca entry terbaru Xora..sbb Cik Senah mmg buat menda yg sama.. Tp, bkn utk guestbook table.. nota dalam botol itu Cik Senah tulis semula mesej2 dalam hp Cik Senah yg dihantar oleh En. Tunang.. tulis satu persatu dalam kertas kecik kaler-kaler..gulung dan masukkan dalam botol.. hehe.. saja seronok2.. mana lah nak tau..kot2 hp buat hal ka...at least ada back up dalam botol.. :) ngeeeee..!~

Nur Iman on December 16, 2010 at 4:06 PM said...

hehe..idea yg unik...boleh pinjam idea ni dan olah ikut cr tersendiri..thanx for the idea...

III bDkNaKaL III on December 16, 2010 at 4:52 PM said...

praktikal jgk idea ni xora....unik juge...

ElyaElmo on December 16, 2010 at 7:42 PM said...

takmau!!nak buat Buku jugakkk :p

0sh!Nz d' sen0r!ta on December 16, 2010 at 10:51 PM said...

habes berterabur la. tak sempat nak gulung2. ehehe..

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates