25 November, 2010

Plat Kereta Pengantin



Salam dan hai

Atas permintaan saya terima dalam emel saya, saya akan buat post khas tentang plat kereta pengantin kami.

Saya ada cerita serba sedikit tentang ini dalam post ini {
Post} dan ditunjukkan secara rasmi dalam post ini {Post}





Pada mereka yang berminat nak dapatkan plat kereta macam ni, boleh hubungi Kucam Spike melalui Facebook dia {
FACEBOOK}. Saya tak berani nak jadi orang tengah pasal takut ada maklumat yang saya tertinggal ketika dalam proses penyampaian. Jadi ada elok kalau pada mereka yang berminat, terus PM Kucam Spike ini. Sebarang harga dan spesifikasi, boleh terus berunding dengan beliau. Dia ni mudah dibawa berunding, jadi korang bincang la sendiri baik daripada segi jenis tulisan, apa yang nak ditulis, warna papan plat dan semua yang korang terfikir la ye. Tapi kurang pasti la kalau dia masih ada masa untuk buat projek ini lagi. Tak apa, cuba aje hubungi dia, tak salah.


25 November 2010

5 comments:

K.I.N.A on November 25, 2010 at 10:29 AM said...

kina pun nak buat plat no..mungkin pasang dari rumah je sebab rumah ng dewan dkt sgt..hehe..

~~zaa~~ on November 25, 2010 at 10:55 AM said...

nasib baik zaa dapat saksikan plat tu! :D

siti said...

Salam xora,nak minta izin copycat idea nie bley ;)

Lala on November 25, 2010 at 11:41 AM said...

waa.best! mahu!mahu!

lin said...

ade lg tk plate tu?nk sewaaaaa..hehe

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates