25 November, 2010

Makan Hati?


Salam dan hai

Hari ni hari jadi D yang ke 25. Jadi nak buat post khas berkenaan kek. Saya terjumpa gambar dibawah ini.

Satu sahaja perkataan yang keluar daripada mulut saya masa tengok gambar ni: MAK AAAAI!!!!

Mak aaai tu mewakili rasa kagum, geram yang positif dan teruja.



Cara nak buat, ada dikongsi disini {
Post} .


Yayang, sorry B tak reti buat kek macam ini lagi. B buat kek lain dulu ye untuk hari jadi D hari ni.


25 November 2010


12 comments:

Lia on November 25, 2010 at 1:10 PM said...

Wow....so cutelah kek tu....Tu betul2 makan hati tu... :)
Nice happy birthday to D.. muda2 lagi korang yek..

PurPLe LaDy AiFA on November 25, 2010 at 2:20 PM said...

nyum nyum! cr ni leh buat ala2 kek lapis swak je kan? yg ni lebih simple rsnye.. best!

PurPLe LaDy AiFA on November 25, 2010 at 2:33 PM said...

waaa, jeles tengok red velvet tu merah cmtu.. i try buat x jadi merah menyala, jd merah kelam.. ;(

~PuRpLe BlosSom~ on November 25, 2010 at 3:02 PM said...

suwitt nyee..!! buat satu cupcake je kakak..!! letak lilin.. ahahahhaa.. ~zalim~

lovelyadibah on November 25, 2010 at 3:29 PM said...

comel sgt:) thanks for sharing xoraa:)

fikaryna on November 25, 2010 at 4:15 PM said...

oh..mmh spesel kek 2..

xora, kalau berjaya buat..( satu hari nanti..) kasi tunjuk yer..:)

btw..hepi besday en.d...

suriadzul on November 25, 2010 at 5:41 PM said...

bday suami kita pon ujung bulan ni u..hr senen depan..idea ni mcm best je!!p takut xjd...hahahah

ciksue on November 25, 2010 at 5:42 PM said...

hehe...kagum.kagum
selamat hari jadi untuk D

nizabeba on November 25, 2010 at 5:49 PM said...

woww..menariknye!! nak try buat gak la..adekah ianya red velvet kek?? yummy!!

nYomeL on November 25, 2010 at 7:27 PM said...

suke kek ni..
thanx for sharing!

hope u don't mind if i share the link. for my future reference. :)

ElyaElmo on November 25, 2010 at 8:47 PM said...

red velvet cake!!! sedappppppp:D

takpe2 yayang bg tempoh smpai ujung thn ni jee tau...next year kene buat..hihihi...
(memain je ixa...jgn marah :D )

masmOna on November 26, 2010 at 12:17 AM said...

macam sayang nak makan. hua -_-
btw, selamat hari lahir juga untuk suami xora =)

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates