24 November, 2010

Bunga Tangan Sedap Dimakan



Salam dan hai

Selama ni, saya ingatkan saya dah habis tengok macam-macam bunga tangan; baik daripada bunga tangan hidup, kepada penggunaan butang, kerongsang, bulu pelepah, riben dan pelbagai kreativiti melangkaui pemikiran saya.

Kemudian saya terjumpa gambar ini.

Sumber:
modernlifestudios.com


Kalau untuk majlis sebenar memang la amat tak sesuai. Takut terkena kotoran pada baju, apa tah lagi dalam cuaca Malaysia yang tak menentu. Tapi kalau untuk photoshoot dalam studio untuk Pre wedding atau Post Wedding, memang amat istimewa!

Sekarang, siapa nak buat?


24 November 2010

8 comments:

nora on November 24, 2010 at 3:26 PM said...

eee comelnyeee, geram tgk

nYomeL on November 24, 2010 at 3:43 PM said...

is it the real ice cream..??
mcm fake je.. tp looks like real..

interesting~!! :)

✿ n0ra ✿ on November 24, 2010 at 4:48 PM said...

Salam, kat mana NEXT button to next page yer? Puas carik, tak jumpa... thehehehe

BW marshmallow sweets ker tuh? Mmg nampak sedap utk dimakan :D

Norhayati Rostam on November 24, 2010 at 4:49 PM said...

haahla.
Macam fake.]
Tapi unik.
Loikee!

fati on November 24, 2010 at 6:10 PM said...

hahhh!! kalau i memang tak dann lamaa laaa bunga tangann gitu... sekelip mata ilang masuk perot!
apesal comel sangat :P

Mia-Ina on November 24, 2010 at 6:11 PM said...

x sngka ada ye

Durruz on November 24, 2010 at 8:30 PM said...

hoihh kalau dapat kat i ni... x smpt nk posing. abes i makan..hihi

::Destinasi nurfadhilah :: on November 26, 2010 at 12:01 AM said...

kalau wedding buat mesti budak2 kecik dok ikut je tunggu bile pengantin nak baling candy flower tu.huhu..

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates