30 October, 2010

Intai: Baju Nikah


NOTA: Ini adalah post berjadual. Segala komen dan pendapat saya akan baca kemudian. Terima kasih.


Salam dan hai


Saya sudah beberapa kali berceritakan tentang baju nikah saya.
Dalam proses pencarian design:
Post ini
Dalam proses mencari kain: Post ini
Dalam proses menerima hasilnya:
Post ini

Cuma sekali saya tunjuk sedikit pecisan gambar baju nikah saya dalam post ini
[post penuh disini]

Selebihnya saya simpan sahaja ceritanya--- Sehingga hari ni.

Untuk post ni, buat kali pertama-- saya tampilkan baju nikah saya.

Tapi maaf ya, watermark ni saya buat masa dalam keadaan sangat malas.











NOTA: Gambar ni saya amik masa mula-mula dapat baju nikah. Kemudian bulan terakhir sebelum majlis, berat turun mendadak. Baju sudah tak cantik pada badan dah..

Gambar kat bawah ni pula, masa saya cuba selendang dengan tudung.





InsyaAllah, pada waktu post ni dibaca, kami sedang bersiap untuk majlis pernikahan kami. Doakan ya semuanya selamat InsyaAllah.

Mungkin saya tidak dapat kemaskini blog saya dalam waktu terdekat. Jika mahu mengetahui persiapan majlis pernikahan saya, mungkin boleh merujuk kepada blog Reen atau Laling . Mungkin jika mereka sempat, mereka akan muatnaik gambar-gambar dan reviu majlis nikah saya. Atau mungkin OP saya A.Rashdi akan muatkan gambar saya dalam album dia. Kita tengok ya bagaimana.


Nota Kaki: Pada beberapa pembaca yang meminta fail excel tu, saya akan cuba balas dalam waktu terdekat. sabar ya?

30 Oktober 2010

3 comments:

Jelly Beku on October 30, 2010 at 11:43 AM said...

wah..cantek baju tuh...jelly suker

PurPLe LaDy AiFA on October 30, 2010 at 4:38 PM said...

sgt suka veil kamu xora. sorry sgt2 x dapat datg wedding kamu.. teringin sangat nak g tp last minute cancel plan lak sbb ade hal2 tertentu.. waaaaaaa, xde rezeki nak tgk kamu..

selamat pengantin baru xora... welcome to the club! hehe

Fifie on October 30, 2010 at 7:00 PM said...

selamat pengantin baru ye

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates