15 October, 2010

Penanda Arah Ekstrem



Salam dan hai


Saya dah lama perasan penanda arah ini.. atau kain rentang ini. Tak pasti untuk majlis kahwin atau kenduri apa.

Hari ni, baru sempat nak snap gambar pakai telefon, tapi gambar masih jauh pulak.

Yang menariknya tentang kesungguhan kain rentang ini, pasal diletak dibawah papan tanda, dengan tulisan yang sangat besar siap anak panah. Tak perlu cacak, tapi diikat ke tiang papan tanda.



Kalau tak nampak juga, memang sengaja aje!!



15 Oktober 2010


7 comments:

K.I.N.A on October 15, 2010 at 1:32 PM said...

huhu..kina tak nampak la xora..huhu..tanda ketuaan kerabunan..;P

farahfatihah on October 15, 2010 at 2:53 PM said...

xnampak la huhuhuu tulisan tu yg xnampak hehe

cik senah on October 15, 2010 at 2:53 PM said...

Hhehe.. kalau tetamu sesat atau kata tak jumpak/nampak penanda arah.. memang sumthing wrong ler ngan mata tetamu iteww.. ehehehe :P

Shida Karim on October 15, 2010 at 3:12 PM said...

ni kt area nk masuk sri kembangan tu ehh..??

Xora on October 15, 2010 at 3:32 PM said...

Kina & FArah: gambar tu saya teramik jauh benor :P takut kalau dah dekat2 tak sempat. ni jauh dah tak nampak :P

Cik Senah: memang tak dapat nak tlong lagi la kan.

Shida: Betul!

Reen Tart Nenas on October 15, 2010 at 3:46 PM said...

xora, semalam pun aku lalu situ aku nampak. hahahaha aku dah gelak2bagai. kalau org tak nampak gak tu aku xtau la.

bruce lee on October 18, 2010 at 1:55 PM said...

tiap kali balik keje nampak sign tu, ingat balik ni nak singgah, hehe~

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates