07 October, 2010

Idea Pre Wedding


Salam dan hai

Sila tonton video di bawah.

Idea mudah untuk pre wedding

video

Nota: tak tau la korang boleh tengok ke tak video ni. Pasal blogspot kadang-kadang gagal upload video!




7 Oktober 2010

13 comments:

khairulhaya on October 7, 2010 at 12:03 PM said...

xdapat tgk pon??

xora,mase xora buat prewed kt skola dulu kene mntk kebenaran ppd x?pengetua skolah roy suruh la..baju skolah,xora beli baru ke pinjam & yg lelain tu mmg kwn2 xora or budak skola tu gak..roy pening la nk buat pre wed baju skolah ni

nuraitul on October 7, 2010 at 12:08 PM said...

so sweet sgt video nie..tharu bangat..

Xora on October 7, 2010 at 12:09 PM said...

Roy: PPD apa? tak. tak minta pun. kitorang minta guard aje, dia kasi tapi dgn syarat tak boleh pergi jauh daripada pandangan dia. kitorang siap bawa buku sekolah zaman form 5, nak buktikan kitorang ex student situ :P baju sek, saya beli baru siap satu set lengkap, tapi tup2 kawan saya terjumpa baju sek pengawas koperasi dia yg masih elok. jadi saya pinjam baju dia lengkap satu set daripada tudung ke kasut, baju yg saya baru beli, kasi kt dia. haah, props tu mmg kawan sekelas saya dan D, semua kawan sek saya. psl nak nampakkan kita tak tua sgt :P iye la, kalau pakai budak yg betul 17tahun, badan dan muka diorang tak cam kita yg umur 26 thn ni :P props saya pun baju semua pinjam. sorang pnjam baju kat jiran, sorang lagi saya kasi pinjam baju adik D. kasut pakai snikers putih atau hitam.

mysarah on October 7, 2010 at 1:02 PM said...

woh touching giler! kalo la bf i wat cmtu dulu, i ajak kawen cepat2! haha

♥ hazlynda kushairi ♥ on October 7, 2010 at 1:33 PM said...

sweet!

Moose on October 7, 2010 at 2:26 PM said...

sweet!!!!

jazzeyra on October 7, 2010 at 2:59 PM said...

OMG.. sgt best! :) n the ring.. gorgeous la kak!.. sukaaa~

farahfatihah on October 7, 2010 at 3:37 PM said...

alolooloo suwiiitttt nyerrrrr

Suzie Sueweeets on October 7, 2010 at 4:35 PM said...

Awww.. Suka tengok muka laki tu senyum and perempuan tu masa akhir video tu macam nak nanes terharu.

iedayah on October 7, 2010 at 4:44 PM said...

adeh..sadis r xdpt tgk video ..kt cni kn bock r xora..uwaaaaaaaaa..=p

~CiK NadiRa~ on October 7, 2010 at 9:52 PM said...

huwaaaa....leleh air mata aku!!!

♥Just You And I♥ on October 7, 2010 at 10:30 PM said...

salam cik xoro,

vid tu sangat sweet gila..touching huhu bertuahnya cik gf tu.

nur hidayah said...

uhh... nk wat cmtu mase amek gambar post engage aritu tapi malu nk ckp ngn OP.. uhuhu...

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates