11 May, 2010

Jeans UiTM-ku




Salam dan hai

Seperti yang saya tulis dalam post tentang
perjalanan saya dan berat badan saya minggu lepas, saya dah buat satu azam baru:

Nak letak gambar ni kat banner tepi ni sebagai motivasi untuk kuruskan peha saya.


Bulan 6 ni harus muat untuk zipkan seluar.

Positif!

Pasal dulu, elok aje muat...


Berusaha..!!




11 Mei 2010

15 comments:

Reen Tart Nenas on May 11, 2010 at 2:33 PM said...

auw! kicik nyer peha :p

Xora said...

teori: apa boleh kecik, boleh juga dikembang.

sinis komen ko. nanti la ko!

0sh!Nz d' sen0r!ta on May 11, 2010 at 2:58 PM said...

come on come on.. u can do it sis!!

~~zaa~~ on May 11, 2010 at 3:02 PM said...

xora, tak yah kurus2 sangat..nanti pakai baju tak cantik :) skang macam da ok je, sedap2 :)

.:Mrs. Engineer:. on May 11, 2010 at 3:07 PM said...

caiyok2...he3

asna cute on May 11, 2010 at 3:17 PM said...

Chaiyok! Chaiyok!

ZARA on May 11, 2010 at 3:55 PM said...

good luck!!!

cik fiza on May 11, 2010 at 4:07 PM said...

selamat bjaya :) chayok2 cik xora!!

Moose on May 11, 2010 at 4:12 PM said...

hahaha. lawak la. siap ade garis ikut bulan lagi. if i can fit into my levis circa 2004, 25-inch je pinggang (tidak termasuk babat jahat). then alhamdullilah!

but my fiance prefer the way i am. except hapuskan lemak di perut katanya.

*nangis*

fikaryna on May 11, 2010 at 4:21 PM said...

kalau dapat buat utk capai berat badan yg diidamkan buat sehabis baik..

en.fika telah komen ryna dah gemuk..huhu..

semoga berjaya okeh!

Reen Tart Nenas on May 11, 2010 at 4:55 PM said...

aku nak tambah: skang cam drumstick! nyummm nyummm

farahfatihah on May 11, 2010 at 5:10 PM said...

alololo xora!!! keciknyer u!!! jeles!!

Cik Belle on May 11, 2010 at 7:32 PM said...

good luck! hehee. pasti boleh.. eyh, duk kolej mawar ker? chey, macam la uitm tuh ade satu je kolej kan. tihihi..

Xora on May 11, 2010 at 10:23 PM said...

Dear all, terima kasih utk sokongan! saya takmahu terlalu kurus,cuma kalau kembali kepada berat 57kg, amat la bagus :P 5kg lagi nak gi.. jauhnyeee

ElyaElmo on May 12, 2010 at 12:23 AM said...

chaiyokkkkkk sis!!~

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates