27 May, 2010

Chenta itu Ai Shi Teru



Salam dan hai

Semalam Reen beri saya cupcakes ni.


Makan sesudu aje :D jaga diet, kononnya!



Cupcakes ni merupakan salah satu props pre wedding dia Sabtu hari tu. Reen ni baru sahaja lepasi fasa buat pre-wedding. Rasanya sudah macam trend kan B2B untuk buat pre wedding!

Sesungguhnya, antara perkara yang boleh buat dalam hati ada taman, bila gambar pre wedding cantik :D

Saje nak kongsi gambar pre wedding kawan saya
Reen ni.








OP yang bertanggungjawab menghasilkan pre wedding cantik ni adalah
Helmi.

Selepas sesi pre wedding ni (sebelum dia tengok hasil gambar daripada OP dia), Reen ngadu yang dia macam kayu berposing. Tak pandai nak buat lenggok meyakinkan. Tapi bila keluar hasilnya, cantik! Yang penting bagi saya, mereka berdua nampak sangat bahagia.

Jadi, semuanya memang berbalik pada asas -- nikmati sahaja saat itu.

Tak perlu harapkan kesempurnaan.
Kadang-kadang, pada kurang itulah, keistimewaan yang kita cari selama ini.

Nota: teringat kepada seorang silent reader yang pernah emel pada saya tentang pre wedding di tepi pantai beliau. Apa ye khabarnya?

27 Mei 2010


11 comments:

hana yoriee on May 27, 2010 at 8:41 AM said...

xora, shotnye mmg canik..nampak sgt terpancar kebahagiaan kat muka pasangan ini..hihi..best je tgk..i like!

Reen Tart Nenas on May 27, 2010 at 9:22 AM said...

hikhikhik i like i like... eih cam saye jer dalam gambar tu :) macehhh beb!

E*eiN on May 27, 2010 at 9:22 AM said...

cantiknye!!!
rase cm nak buat lg skali pre-wed..
very excited!!!

PurPLe LaDy AiFA on May 27, 2010 at 9:26 AM said...

cantik! suka part kaki tyue.. mcm gamba wedding omputeh selallunye..

harzharun on May 27, 2010 at 9:42 AM said...

suke perenggan terakhir!

NisS^ImmEr on May 27, 2010 at 10:06 AM said...

xora, mintak emel add. i dah private my blog, nnt i invite u

farahfatihah on May 27, 2010 at 10:56 AM said...

jelas terpancar kebahagiaan pd gmbar tu....

farahfatihah on May 27, 2010 at 10:56 AM said...

jelas terpancar kebahagiaan pd gmbar tu....

kay kamal on May 27, 2010 at 12:56 PM said...

cantik2..i so like!!

cant wait for mine to come out..er,actualy it is a pre-pre-wedding...*gatal kan?*

u make me wanna eat cuppies..dang~

didieadila on May 27, 2010 at 1:16 PM said...

alalalala..sweetnye..hr tu dah test buat photoshoot..tp sedih my encik chenta xreti la..haha..nmpk dd plak over..aiyooo cmne la nt..

Amalina on May 27, 2010 at 2:23 PM said...

hi there,

can we exchange link? thanks

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates