07 May, 2010

Hiasan Kereta Pengantin



Salam dan hai

Masa tengah kosongkan memori kad kamera saya, saya terjumpa gambar kat bawah ni.



Tak ingat bila saya ambil, tapi rasanya, mungkin sticker pengantin tu menarik perhatian saya untuk ambil gambar.

Mungkin praktikal untuk kereta pengantin nanti kan?

Tak pun, kalau nak merasa mood pengantin baru sentiasa, boleh tampal kat kereta juga.



Erm.. Yayang, nak tampal ni kat Gennie boleh?



7 Mei 2010

4 comments:

farahfatihah on May 7, 2010 at 8:36 AM said...

hi xora..kena tmpal ni..lagi2 kat keta husband hahahahah bg semua org tau yg dia dah kawen!!!

LyNn HaMzAh on May 7, 2010 at 8:36 AM said...

memang comey arr sticker tu...kalau lynn br kawen nak juga tmpl sticker tu kat kete...

cik senah on May 7, 2010 at 9:06 AM said...

comeyy arr sticker tuee.. nak cari tang mana ekk..? ;p

cik senah on May 7, 2010 at 9:06 AM said...

comeyy arr sticker tuee.. nak cari tang mana ekk..? ;p

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates