05 May, 2010

Moment Bridezilla Kamu?



Salam dan hai

Terima kasih ye kepada
Fiz Kad Kahwin, Myazu, Nyomel, Shima dan Public Uranus yang join pembaca tegar yang lain, menggenapkan jumlah kepada 217 orang.

Ini adalah post pendek.
Lihat rajah dibawah:




Soalan:
1. Berapa ramai yang nyesal dengan tindak balas korang dalam waktu "bridezilla" tu?

Iye la, pastinya ada hati yang terluka jika tutur kata bersulam nista, ada kurang dalam perbuatan. Macam mana korang atasi bridezilla mode tu? atau korang memang main redah, asal puas hati?

Sekadar nak buka topik pagi ni

Nota: Bukan saya alami moment Bridezilla. Saya ok alhamdulillah



5 April 2010

11 comments:

~~zaa~~ on May 5, 2010 at 8:55 AM said...

zaa selama preps and big days, alhamdulillah..tak sampai jadi bridezilla :)

PurPLe LaDy AiFA on May 5, 2010 at 9:15 AM said...

ohh skrg tgh diuji dgn macam2. alhamdulillah boleh tahan lagi stakat nie.. skrg cuma bridezilla dlm hati je.. hehe.

sophisticated bridezilla on May 5, 2010 at 9:17 AM said...

babe, sebelum cakap/buat sesuatu kite mesti nak pikir hati dan perasan orang laen terutama orang2 yang kite sayang. but sumtimes, bile bridezilla mode overcome, we have to know how to deal. this is my opinion-lah ek? kalo sesorang itu mmg sikapnye moody dan baran, she'll go out of limit. tapi kalo sesorang itu jiwe lembut dan cool, insyaAllah die pasti boleh handle mode nih. HEHE =p

fikaryna on May 5, 2010 at 9:18 AM said...

ryna ok sbb perjalanan perancangan ok2..hehe..lagipun ryna pengantin sempoi..huhu..

pada bakal2 pantin..jgna angin2..gembirakan ibu bapa plg pntg..insyaAllah berkat hidup..

siti norfatiha on May 5, 2010 at 9:21 AM said...

Alhamdulillah..semakin dekat majlis, saya makin sedar kemampuan diri..sepanjang majlis berlangsung, saya nampak kesungguhan semua orang dlm menjayakan majlis tu.jadi tak sampai hati nak jadi bridezilla..

redha dgn apa yg berlaku..last2 mmg buat kita tersenyum riang=)sebab yang penting ialah bila semua orang happy..

asna cute on May 5, 2010 at 9:21 AM said...

minggu depan asna jadi hehe ;D

farahfatihah on May 5, 2010 at 9:51 AM said...

hi xora..geget kang wakakaka

hmm for me, xda lagi bridezilla dlm diri ni..belum muncul lagi kot...tunggu la dekat2 majlis nnti..muncul la tu hahahha

idayusof on May 5, 2010 at 9:58 AM said...

alhamdulillah, bridezilla mode hanye terkene tempias kat suami (or time tu bakal suami). orang lain sy mengadu je lebih.

so, dengan cik abang boleh mintak maaf balik lepas tu, and abang pon paham. kalau family, payah ohh payah.

thezaila on May 5, 2010 at 9:59 AM said...

try my best to not become a typical bridezilla... banyak hati kena jaga.. lagi pun x baik kecil kan hati org sekeliling disebabkan, kita rasa itu adalah hari kita..

that's why i'm fine being a brideZ.A.I.L.A.... :P

harzharun on May 5, 2010 at 12:35 PM said...

mode bridzilla saya???...ermmmm....i btol2 jadi bridezilla yg godzila yg gila masa mula2 tgk baju tunang dulu....huishhhh....& i x menyesal pon i jd g2 ms tu...huishhhh....xle nak ingat...huisshhhh...apa2 pun semua dah selamat kan..hehe...

zielalala... on May 5, 2010 at 1:49 PM said...

i'm about to be bridezilla..hehe

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates