21 May, 2010

Buih yang Sempurna



Salam dan hai

Gambar ni A.Rashdi (Peveyheck) baru upload dalam profile FB dia. Album
Afiq & Zati


Sumber:
Rashdi Amin

Saya dah tengok banyak gambar-gambar pengantin sekarang pakai buih-buih sabun ni.

Tapi gambar kat atas tu, bagi saya cukup cantik pasal buihnya sekata dengan banyaknya dan tak tutup muka pengantin pun. Mungkin saya punya pilihan, paling tak suka kalau tiba-tiba ada belon sabun kat hidung ke, pipi ke, atau mana-mana bahagian muka pengantin.

Bahagian lain ada belon tak apa. Tapi tak mahu kat muka ada.

Macam gambar kat atas ni, bagi saya cukup cantik moment itu.


21 May 2010

5 comments:

PurPLe LaDy AiFA on May 21, 2010 at 2:43 PM said...

ooh, buih rpnye. x pasan ade buih tu.. huhu aritu pkai buih jgk tp byk gmbr photographer reject sbb buih ade kt muka.

yesza..sweet moment!

kay kamal on May 21, 2010 at 2:47 PM said...

i so like too!

♥ balkidz_hunny ♥ on May 21, 2010 at 3:38 PM said...

yayy! betul..sgt sweet..
i penah suruh member amik pict ade buh2 tapi sume tutup muke n x cantekk..
yg nie sgt damn cantek! :)

hana yoriee on May 21, 2010 at 4:33 PM said...

xora, shot yg ala2 nak kiss tu lagi menarik perhatian dr buih2 tu..haha..tp mmg buih tu mencantikkan pic..

thezaila on May 21, 2010 at 5:19 PM said...

ini mmg sangat cantik.. malah menjadi dambaan saya.. tp siapakan nk jadi tukang tiup buih2 itu...?? kang ajak reramai masa outdoor photo shoot.. kang jadi keras mcm kayu plak nk posing..huhuh

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates