14 May, 2010

Bila Aktiviti Biasa Menghasilkan Suatu yang Luar Biasa



Salam dan hai

Seorang kawan saya akan buat pre wedding dia dalam bulan ini. Harap dia berjaya mencari belon helium tu dengan jayanya!

Semakin ramai ye B2B yang buat pre wedding. Rasanya, ini sudah menjadi bagai satu trend terbaru dalam majlis perkahwinan sekarang.

Saya nak kongsi satu koleksi pre wedding daripada
Sarah Rhoads Photographer. Saya sangat suka idea yang sangat simple tapi tetap cantik pada mata. Tak perlu pening fikirkan props apa, sekadar berseronok. Pakaian? Simple dan santai! Macam baru bangun daripada tidur pun ada :P














Sumber:
Sarah Rhoads Photographer


Siapa kata, rutin harian tidak mampu hasilkan karya seni yang cukup cantik!


Pernah tak tengok video klip Michael Buble, "Haven't meet You Yet?". Masa M.Buble terjumpa dengan awek cun kat mall? Pun boleh dijadikan cerita yang best. Banyak sebenarnya idea disekeliling kita, cuma perlu garap dengan tekun sahaja. Pergi layan YouTube banyak-banyak!


14 Mei 2010




6 comments:

♥ hazlynda kushairi ♥ on May 14, 2010 at 9:37 AM said...

sweet! mengeratkan hubungan. best idea ni, rather than the normal idea we have nowadays ek?

adda_shariff on May 14, 2010 at 9:45 AM said...

wow..this is totally nice! rutin hr2 kan..n d way the photog can capture instructed moments like this..pehh talking about thinking outside d box ek..? great findings ye xora..! nak wat camni gak la...ececece...

~ thalhazlin ~ on May 14, 2010 at 10:31 AM said...

pre-wed xora pun sweet jugak. umpama satu cerita. i like. :)

cik fiza on May 14, 2010 at 10:41 AM said...

unik, menarik dan ber'cost' rendah hehehee...

PurPLe LaDy AiFA on May 14, 2010 at 10:46 AM said...

love!!! sukee lg havent met u yet jugak! planning nk buat lg tu utk highlight vdeo nnti.. =)

fikaryna on May 14, 2010 at 12:08 PM said...

kreatif n sweet!

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates