27 May, 2010

Bakul Flower Girls




Salam dan hai

Ingat tak dulu, saya pernah post
berkenaan bakul bunga yang ekstrim sampai tahap kita boleh campak kepada tetamu??

Saya terjumpa laman web (Kalau ikut Menteri KPKK, katanya "laman sesawang") ni yang mengajar cara nak hasilkan bakul sedemikian rupa.




Bagi yang ada masa atau keinginan untuk hasilkan bakul bunga macam gambar di atas, boleh klik pada pautan di bawah

Weedingbeepro.com

Dah alang-alang buka laman web tu, panjangkan tangan meredah idea yang banyak boleh diguna pakai daripada laman web tu ye?

Selamat mencuba !



27 Mei 2010

6 comments:

Cik Belle on May 27, 2010 at 2:56 PM said...

sangat bagus ini! =)

wani on May 27, 2010 at 3:15 PM said...

lawa!
idea yang membantu.
tenkiu!
=D

farahfatihah on May 27, 2010 at 5:19 PM said...

xora tq!!!

ElyaElmo on May 27, 2010 at 9:10 PM said...

xora....kamu betol2 rajin cari sources kannnnnn.....
thanks for the info :)

Xora on May 28, 2010 at 9:09 AM said...

Dear all, bagus kan idea ni? lari daripada tipikal bakul utk flower girls kita. selamat mencuba! saya takde flower girls, jadi pass idea ni pada B2B yg boleh realisasikan! all the best

cIk pEnNa on May 28, 2010 at 6:23 PM said...

waa...thanks ye!

;)

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates