18 February, 2010

Hadiah Untuk Pengapit.. Atau Dayangs?



Salam dan hai.

Kawan opis saya bagi saya hadiah hari jadi yang belated. Sedikit surprise pasal saya sendiri pun belum sempat bagi hadiah hari jadi kat beberapa kawan rapat :( Sangat tak sempat-sempat, selain takde idea nak kasi apa.



Saya memang takmo hadiah dah sejak melepasi usia 25tahun. Tapi pasal orang bagi, saya amik juga la. Alhamdulillah dan terima kasih!

Bila buka, tadaaaa dapat 3 objek ni..


Ni mula-mula cam mushkil apakah!!?? Sedikit jakun!

Tapi rupanya sabun! kepingan sabun yang kena letak air sikit, kemudian boleh cuci tangan sikit.

Dua benda comel ni kalau makan pun tak kan gemok.. Tapi terus tercekik mati ada la kot??!


Tapi ni bukan objek comel semata, ni adalah lipgloss!



Terfikir, kalau selain sponsor kain untuk pengapit atau dayangs, kalau ada yang nak kasik hadiah comel camni pun best. Kalau ada budget lain, mungkin la hadiah lain. Tapi saya suka yang ni pasal sangat comel!



18 Februari 2010


11 comments:

fikaryna on February 18, 2010 at 10:39 AM said...

congrats walau dpt hadiah lambat..tp ryna pun teringin nak jugak hadiah no 2..lip gloss yg plg kiut..huhu..

cik yaya on February 18, 2010 at 11:13 AM said...

comel nyee..terus rs nak jd bridesmaid you.doink

tibe tibe je :p

xi da ya on February 18, 2010 at 1:59 PM said...

aah la,comel hadiah tu..
lip gloss tu comel.hehe.

harzharun on February 18, 2010 at 2:09 PM said...

dear....i pun jakun la...comey hadiah tu...nak jd dayang jugak!

Cikgu Shalin on February 18, 2010 at 4:27 PM said...

wah..chantinya..huhu..lain dr yang lain

laling on February 18, 2010 at 6:51 PM said...

ahakz...bloop bloop... aku pon jakun tgk lip gloss ko...hehehe.... chomel!

nieza shukrie said...

ehh cute la yg lip gloss tu...blh tanya kawan u tak beli katne...n bape eh?..tepikir nk bg benda tu kat my GF yg dtg resepsi nanti...tlg tanya eh ...yg sabun tu pun sama...bape eh

Xora said...

Ryna, Yana, Xi Da Ya, Harz, Shalin, Laling-- thank you. cantik dan nampak sedap utk dimakan :P

Nieza: kawan saya kata, cari kat Sunway Pyramid tapi dia takmo bgtau harga :P

Cik Belle on February 20, 2010 at 11:11 PM said...

alaa.. tomeynyerr.. cute betul lipgloss tuh. ehehe.

Anonymous said...

Cik Xora, bleh tak tanyekan member U lipgloss tu beli kat mane?Nak jugak...

Xora said...

kawan saya kata kat Sunway Pyramid. tapi tak tau camne nk bagi direction kedai pasal main jalan2 aje

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates