08 February, 2010

Kad Kawin DIY Lagi!



Salam dan hai

Kad kawin DIY!!



Kali ni, daripada kawan saya bernama Nizam. Saya sangat la suka dengan kad DIY dia! Yang ni pun unik dan cantik. hanya kertas panjang dilipat suku, sebelah menyebelahi macam dalam gambar ni. Kalau belah lelaki yang kita nak pergi, bawa aje satu bahagian. Kalau belah perempuan, bawa belah lagi satu. Tak perlu gam, tak perlu selotape.Kad tetap terlipat dengan baik dan kemas.


Jangan sebarang amik. Ni dihasilkan dengan penuh kasih sayang oleh Nizam dan bakal isterinya, Siti.


Suka idea dan kreativitinya!


8 Februari 2010

6 comments:

Riena on February 8, 2010 at 10:25 AM said...

cantik card tu saya sukaa..

mrs.lune on February 8, 2010 at 11:48 AM said...

cantik la. mmg tgh menyervey kad kawen ni....suke DIY! tapi xdek masa nak buat. huhuhu.

harzharun on February 8, 2010 at 1:25 PM said...

kreatif!!...

fikaryna on February 8, 2010 at 1:49 PM said...

suka..cantik..kreatif..dan mmg percaya dibuat dgn penuh kasih sayang..huhu..

cik fiza on February 10, 2010 at 1:14 PM said...

simple, cantik dan pada pemerhatian menjimatkan :D

nizam_5282 on February 24, 2010 at 2:02 PM said...

Alamak terlepas pandang... Masuk jugak entry ni kat blog serba popular ini ya. Terima kasih. Saya sengaja kasi 2 kad tu pasal awak mesti sukakannya... Thanks lagi sekali...

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates