26 June, 2010

Kerusi Bertunang




Salam dan hai

Entah macam mana terselit gambar ni dalam pendrive saya.

Sumber: tak tau

Mungkin saya simpan gambar ni pasal dress pengantin ni. Atau mungkin juga pasal kerusi tu.

Saya rasa kalau ada kawan-kawan yang nak bertunang dan hanya mahukan deko yang simple, boleh pakai idea ni. Rasanya dengan kerusi yang sesuai kat rumah, idea ni boleh direalisasikan.

Jimat duit, tak perlu sewa pelamin mini.


26 Jun 2010

3 comments:

ElyaElmo on June 26, 2010 at 11:56 PM said...

aah sebenarnye takyah sewa mini pelamin pun takpe sebenarnyee...nk tau tak, masa e-day elya kan, ela hampir2 nk kensel mini pelamin tu..cuz last2 min terasa membazir pulak...tapi nk wat cene..dh janji ngn vendor tu..then terpaksa laa ambik gakk...hu3

Mia-Ina on June 27, 2010 at 5:05 PM said...

hm, betul tue..ada kerusi yg ada, amik je..buat sdikit design..tp kerusi dlm gmbr tu cantik ble dihias

Nad Nazira on June 28, 2010 at 11:30 AM said...

iyerp..agree, takyah pelamin mini pun ok..kerusi macam tu sangat cantik..just perlu tambah deco like carpet bulu2 and bunga-bungaan here and there..pastu nad perasan kadang2 org letak kerusi nak bertunang ni kat depan langsir tingkap ke..so kalau langsir tuh dah cantik, jadikan die macam tirai belakang aka backdrop je..simple and nice, serta tak membazir..fully utilized of everything..:)

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates