03 June, 2010

Bunga Cantik! Eh, ke Lampu?




Salam dan hai.

Beberapa orang kawan saya kena tagged kat Facebook. Pasal sudah appear kat newsfeed saya, harus la tengok juga.



Bagi saya memang cantik!


Ni kalau majlis nikah malam, susun macam ni dekat kawasan rumah, nampak cantik gak!


Kalau ikutkan komen pada gambar, penjualnya kata, pakai tenaga solar. Tapi ada tempat bateri. Jadi kurang pasti la.



Harga agak mahal la kalau kita bandingkan dengan alternatif lain macam lilin ke, lampu lip lap raya tu ke, atau mana-mana idea DIY lain. Cuma untuk kelainan daripada lanthern, bunga ni memang nampak cantik!

Boleh hubungi encik kata bawah ni kalau berminat. Harga dan nombor telefon pun sudah diberi. Kalau ada budget, silakan. Tapi kalau rajin, boleh juga mencari-cari lagi!



Eh tak! saya tak kenal pun dia siapa. takde pun dapat apa-apa komisyen. Cuma suka tengok benda cantik :D


3 Jun 2010

11 comments:

cik fiza on June 3, 2010 at 11:42 AM said...

mcm di I-City plak... berlampu2 sekeliling taman... nice :)

farahfatihah on June 3, 2010 at 11:51 AM said...

sweet!!

Cik Belle on June 3, 2010 at 12:03 PM said...

haah la, cantek di waktu malam.. =))

fikaryna on June 3, 2010 at 1:03 PM said...

cantik tp 1 rm 20.00, cam x praktikal kalau nak beli 20 ker kan..:)

kay kamal on June 3, 2010 at 1:44 PM said...

the battery for backup je tu..kalo hari siang tu ujan ke, mendung ke..

mahal gak la kalau nk bli bagi keliling tmn kan. tp cantik

harzharun on June 3, 2010 at 1:47 PM said...

eh eh..boleh guna ni letak kat tepi2 pelamin!..ganti sportlight pelamin tu kan..

Xora on June 3, 2010 at 1:50 PM said...

dear all, haah cantik kan,tapi cam Ryna cakap, agak mahal atleast bagi org biasa2 aje cam kita ni. tapi cantik tetap mmg cantik!

PurPLe LaDy AiFA on June 3, 2010 at 2:13 PM said...

wahh.. cantik.. tp agak mahal la kan.. seriously sape yg wat majlis mlm mmg sesuai.. kalo ade budget lebih pon ape salahnye kan?

ElyaElmo on June 3, 2010 at 7:09 PM said...

xora...mintak komisen kt org tu...u dah tlg die promote!!! ha3

Moose on June 3, 2010 at 7:54 PM said...

nasib baik tak jadi nikah malam...

HA HA HA

Sarah Abd Rahim on June 4, 2010 at 2:57 PM said...

Cumelnyaaaaa tulip tu. RM20 satu tu not bad la, bleh buat hias² kat garden umah. Tapi kalau nak beli skali banyak tuk wedding pokai gak hehe..

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates