22 June, 2010

Buai Laju-Laju



Salam dan hai

Tengok buaian ni, terus teringat cerita Bawang Merah, Bawang Putih (Ke Bawang Putih, Bawang Merah??)


Sumber: Google Images

Terfikir, kalau ada B2B yang ada halaman rumah yang luas (bertuahnya...!) mungkin boleh guna idea buaian ni.

Tapi pastikan buaian tu selamat diduduk dan selamat dihayun!!

Tiada yang lebih dasyat daripada seorang pengantin jatuh cam nangka busuk ok. Tiada siapa suka dan satu-satunya orang yang mungkin dapat faedah, adalah OP pasal dapat capture moment yang tersangat --erm.. berlainan??


22 Jun 2010


6 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta on June 22, 2010 at 1:27 PM said...

bersanding bawah pokok pun adalah sesuatu yang baru. baru la close to nature kan?

YuNa on June 22, 2010 at 2:29 PM said...

canteknya... ^_^

ms syaz on June 22, 2010 at 3:14 PM said...

suke bace blog kamu.. saya link kamu ya.. mekacih.. :))

farahfatihah on June 22, 2010 at 4:29 PM said...

kalau i syorkan pd family mmbers sure buntang terus mata dorg hahahaha sure kata i ni buang tebiat hehehe but kalau utk shoot pic ok la..nice

Xora on June 22, 2010 at 10:05 PM said...

Osh: Mahu cuba bersanding bawah pokok ye?

Yuna: Cantek kan? kalau ada halaman rumah sesuai, boleh la.

Ms Syaz: saya ada problem nak link kan blog2 baru.. tak tau ngapa. mungkin terlalu byk dalam list kot. tapi nak cuba lagi hari ni.

Farah:Hish, ni bukan utk ganti dais. ni cuba utk out door photoshoot aje :P

kay kamal on June 23, 2010 at 12:45 AM said...

xora ur last paragraph made me tersembur teh ke my lappie mnitor okay!

i like dat idea

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates