24 March, 2010

Tagged dari Cik Belle


Salam dan hai

Sebab kena tag oleh
Cik Belle, maka wujudlah entry ini. Lebih kepada sesi berkenalan dengan Xora dan pasangannya, D. (Belle, saya copy paste ayat kamu ahahahha :P)


1) Siapakah diri anda di rumah?
- Seorang bossy, suka arah adik saya makan nasi pasal dia degil nak makan nasi. Teman berbual ibu yang setia. dan selalu kena usk dengan ayah!

2) Siapakah diri anda disamping rakan?
- teman ofis- saya bertukar menjadi seorang yang blur dan baik
- teman setaman- saya menjadi havoc dan kecoh.

3) 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai
- sambung belajar ke peringkat master dan phd kalau diizinkan
- mahu pergi umrah dan haji insyaAllah
- mahu mendapat berat badan ideal masa zaman UiTM
- Mahu ada aset sendiri :D
- Ingin ada perniagaan sendiri

4.Siapakah nama pasangan anda?
- Panggil aje D, pun boleh

5.Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda
- D penyabar walaupun dia garang sikit bila keadaan memerlukannya buat cam tu.
- D tak banyak cakap tapi suka mendengar
- D suka jaga keselamatan saya masa melintas (pasal saya suka menonong masa jalan)
- D boleh baca fikiran saya.. Selalu gak buat-buat fikir nak makan makanan sedap :P
- D seorang yang tenang dalam apa juga keadaan (emoticon takde perasaan)

6.Bila tarikh anda couple?
- 20.01.05 (er... ye ke D? tak ingat la yayang!)

7.Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
- Bila di duga pihak ketiga.. kan Yayang kan?

8.Lagu tema cinta anda?
- Takde lagu tema la.. Tapi kitorang takleh dengar lagu "Pupus" oleh Dewa, mesti teringat kisah dulu :P

9.Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?
- Yayang, nak tengok yayang gemok!!!



10.Tag 10 rakan anda yang lain

Suka suka..!! maka pemilihan rawak bermula!
Jadi saya pilih 5 orang dari senarai blog
- T
- Ziela
- Wan Norfadzlina --rupanya dia dah tagged saya dulu!!!!
- Laling
- NurulHuda

5 lagi dari follower baru :D Nak lebih mengenali korang :p
- Izan_Ali
- Zainur
- Fikaryna
- Nora
- Rose



Sekian sahaja ya?



24 Mac 2010


4 comments:

Bakal Puan T on March 24, 2010 at 9:13 AM said...

cess kene tag gk aku neh. jap. kang aku wat entri neh.

izan_ali on March 24, 2010 at 9:43 AM said...

hi selamat berkenalan tak sangka kena tag kat sini.. saya dah buat dah.. tapi saya post kat sini-> http://hafiq-izan.blogspot.com

blog personal saya kat sini http://xizanalix.blogspot.com

thanks :)

fikaryna on March 24, 2010 at 10:43 AM said...

xora..jawapan dah ada..huhu..

ElyaElmo on March 24, 2010 at 2:35 PM said...

ni pun dh lama gak kapel...semogaa kekal hingga ke hujung nyawa k...:D

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates