24 March, 2010

Anugerah Terindah ke-2


Salam dan hai

Update pantas dari opis. Dulu pernah dpat award tapi pasal tak update, dah tak dapat nak pass award kat kawan-kawan lain :( Jadi belajar dari kesilapan.

Lepas aje Fakryna bagitau, cepat-cepat saya buat post ni.
Terima kasih Ryna untuk anugerah ni. Boleh saya letak kat tepi ni. Saya perasan, Ryna antara bloggers yang paling rajin tinggalkan komen tak kisah kat blog siapa pun. Saya harap saya boleh jadi macam dia, bina hubungan baik dengan semua orang :D



Saya nak amik kesempatan memanjangkan anugerah ini kepada 20 bloggers yang lain :D Nama ditulis tidak mengikut susunan ya.

Kali ni, saya pilih mereka yang saya belum berkesempatan untuk tagged atau bagi anugerah.

1.
Qis
2. Yani
3. Ms.bridetobe
4. Mazni
5.
SiKecil
6.
Belle
7.
Moose
8.
Azian
9.
Harz
10.
Elya

lagi 10 orang, saya pilih followers secara rawak
1. Eurika
2. Squarecut Ring
3. Mom Guess
4. Qilah
5. Salfaizura
6. Misz_Atiey
7. Ieza Hashim
8. Nina Mazda
9. Leonora Halim
10. Intan Suhana

Kawan-kawan yang tersenarai, sila berikan anugerah tersebut kepada 20 bloggers pilihan kamu, tak kisah atas sebab blog mereka menarik, atau kamu kamceng dengan dia ke, atau apa juga sebabnya. Yang penting, kamu anugerahkan award tu pada mereka.

Kalau sempat, maklumkan kepada mereka kamu telah pilih mereka.

Kalau la ada sistem dalam blog ni membolehkan saya pilih semua kawan-kawan secara serentak, saya dah buat. tapi sayangnya, takde.. Lain anugerah, saya akan bagi kepada mereka yang saya belum sempat pilih.

Sebar-sebarkan!



24 Mac 2010


9 comments:

Squarecut Ring on March 24, 2010 at 4:35 PM said...

OMG~~~Thank u so much! ^_^

_Gnie_ on March 24, 2010 at 4:38 PM said...

oh, nama saya ada la... TQ2... nanti saya buat ya!

momguess on March 24, 2010 at 5:07 PM said...

ohhhhh
saya pon ader dear
hmmmmm
tq so much dear

momguess on March 24, 2010 at 5:13 PM said...

ops b4 i forgt
i tiru cara u buat reben kat kereta tu
hehehhehe
tapi baru siap satu jer...sgt malas kan saya

azian abdullah on March 24, 2010 at 6:08 PM said...

tq babe :)

Cik Belle on March 24, 2010 at 7:06 PM said...

Oh my, so sweet of u xora! hihi. terima kasih.. hehe

Intan Suhana on March 24, 2010 at 8:53 PM said...

eh?? nama saye juga ada? ^_^
so sweet n tq so much ye.. \(^_^)/

Moose on March 25, 2010 at 10:15 AM said...

oh. nama i ade? hiks. thanks xora!

harzharun on March 28, 2010 at 4:15 PM said...

owhh..nmku di sitooo!!!....ko tau xora?..i ni dah thp marathon bc blog nih....byk tertinggal...

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates