22 July, 2009

Warna Warni


Salam dan Hai

Masih berhempas pulas fikirkan kaler apa untuk sanding.

Kemudian terjumpa website ni
http://theperfectpalette.blogspot.com/


Tapi masalahnya, dari takde pilihan, sekarang dah terlalu banyak yang berkenan..

Balik semula kepada kosong :(

6 comments:

khairulhaya on July 23, 2009 at 12:23 PM said...

hai..peningkan bile harus memikirkan soal tema utk bsanding nnt.yg penting harus tetap pdirian..jgn last minit tukar tema lak.haru biru nnt jadinye..

ni bile majkisnye xora?

Naniey on July 23, 2009 at 12:57 PM said...

heheh..pening yer...sian kamu...majlinyer bile??

xora on July 23, 2009 at 1:46 PM said...

jangan terperanjat mahupun menjuihkan bibir ye, apabila saya maklumkan yg majlisnye bukan tahun ni pun, mahupun awal tahun depan : sebenarnya, tarikh pun parents kami belum decide pasal mereka lom berjumpa.. dalam erti kata lain, kami bukan penunang (bertunang) berjaya.. tapi kami berdua plan mahu dalam bulan 10 2010.. haaa,bila dah baca ayat2 diatas, terasa kepoyoran menguasai diri :P utk tambah poyo, nak letak counting days kat tepi ni la :P tapi apa2 pun, Naniey dan khairulhaya doakan yg terbaik untuk kami!

nYomeL on June 2, 2010 at 2:01 PM said...

xora, i found this post sgt membantu B2B untuk wat pemilihan warna. would u mind kalo i nak masukkan dlm my next post later..?? (padahal awak dh lame wat entry psl ni.. *shy* hehee..)

Xora on June 2, 2010 at 2:06 PM said...

Nyomel nyomel! iye masukkan. selagi dapat bantu B2B yg lain kat luar tu, kamu post kan aje. tiada masalah utk saya :D

nYomeL on June 3, 2010 at 8:29 AM said...

tq! i dah share dah in my blog. feel free to read. thanks for the info! btw, i nak masukkan link to your blog dlm my blog ye.. ;)

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates