24 December, 2009

CIMB Sebagai Perunding Perkahwinan


Salam dan hai.

Hari ni saya kena kerja dengan amat produktif pasal tengah kejar dateline.

Kena buat report berkenaan e-payment di Malaysia. Prospek terlalu luas, jadi saya pun dah pening-pening.

Dalam mencari maklumat, saya pergi ke laman web CIMB. Niat di hati nak cari link dalam CIMB Bank untuk menulis tentang isu penipuan dalam e-bayaran.

Tapi tak jumpa-jumpa. Dalam sedang surfing dengan penuh gaya, saya tertekan pada Quick Tips dan terjumpa link yang ini "Finance a Dream Wedding"



Kemudian, mula la saya klik pada link seterusnya:

"Have a Romantic Wedding on a Tight Budget"

"Spend Less and Still Have a Great Wedding"

Artikel tu saya rasa, mana-mana bakal pengantin pun tau tentang semua idea dan isi yang disampaikan.

Kiranya, memang kat dalam kepala aje--tapi kita suka lupa :P

Jadi saya kira, kalau Bank pun dah bagi tips kita tak guna, tak tau nak guna tips dari siapa lagi kan? :D


24 Disember 2009

3 comments:

Miss Double S on December 24, 2009 at 8:34 AM said...

Bagusnya..

Siti Hajar on December 26, 2009 at 8:45 AM said...

nak tanya pasal pomander ball yg u wat tu pakai kertas ape ek? nmpk tebal n cantik

xora said...

Miss D: bagus kan? :p
Hajar: Saya kurang pasti pasal kertas tu kawan saya bagi, minta saya buatkan. Rasanya dia beli kat kedai SinYin kat Semua House. Crepe paper

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates