02 November, 2009

Video Tayangan Umum


Salam dan hai.

Dalam sibuk-sibuk ni, gagahkan diri juga siapkan video untuk abang saya. Sebab tu saya insist ayah saya request untuk slide show. Walaupun cinonet slide yang diberi oleh pihak dewan, tapi cukup la jadi syarat.

Memandangkan emcee tu gunakan komputer untuk mainkan lagu, maka saya lega banyak di situ. hanya serahkan pendrive dan semuanya diambil alih dari sana.

Maka 3 videos ini saya sediakan dan telah selamat ditayangkan pada majlis semalam. Sekurangnya 1 kali dalam masa satu jam. Takmo kerap sangat, kang orang busan pulak :P

Selamat menonton!

Walaupun tak memungkinkan saya menjemput bloggers yang lain disebabkan majlis ini untuk abang saya, tapi sekurangnya saya harap dapat memberi sedikit gambaran tentang suasana majlis abang saya :)

1.Pre-wedding mereka

video


2. Nikah

video


3. Perjalanan family kami ke Terengganu dan cabaran yang dihadapi :)

video


31 Oktober 2009

2 comments:

harzharun on November 3, 2009 at 10:13 AM said...

yes..dah tau...tudung akad nikah nak kaler puteh sulam pink g2 la..hehehe

xora said...

heheh.. sila sila.. ni selendang sewa aje, kat Rose MZ, Kajang. siap dengan kerawang tu skali

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates