02 November, 2009

Video dari MattRanggie


Salam dan hai.

Terlebih dahulu, nak ucapkan terima kasih pada Razma dan Darleena yang menjadi pengikut yang ke 31 dan 32!

Baik.. erm.. Perkara yang mesti buat bekas pengantin baru adalah gambar perkahwinan.

kan? kan?

tapi saya bukan pengantin baru, tapi tetap excited.

Dan nasib baik abang Yus memahami perasaan saya :)

Lalu dia upload video ni ke Facebook

http://www.facebook.com/mattranggie?ref=mf#/video/video.php?v=1257141153347&ref=mf

Majlis sederhana pun boleh nampak meriah camni kan dalam gambar? Alhamdulillah

2 November 2009

4 comments:

ParTy PrinCesS on November 2, 2009 at 10:38 PM said...

tahniah, cik xora (walaupun awak bkn pengantin tp nk ucap tahniah kat awak gak) sbb dh bertungkus lumus utk majlis abg awak...walaupun kite takde di majlis itu tp kat blog ni pun dh rasa meriahnya :)

nk mntk pendapat la, bape lama ek nk merancang majlis? kalau 6 bulan cukup tak utk preparation? atau suntuk sgt 6 bulan masa tu?

xora said...

Cik party princess : 6 bulan teramat cukup! lebih dari cukup pasal wedding preparation saya untuk abang saya dalam tempoh 3 bulan saja lepas tolak dengan puasa dan raya (pasal banyak cuti dan persiapan raya). Jadi 6 bulan tu lebih dari cukup :)

ParTy PrinCesS on November 3, 2009 at 11:18 AM said...

xora: boleh tau nama keterer? mungkin saya dh lupa post mana yg u ada mention nama katerer

xora said...

Cik PP:saya dah upload post terbaru, mentioned katerer nye nama. very good service :)

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates