20 November, 2009

Sila Maklumkan


Salam dan hai

Saya ni cuai dalam bab kemaskini link pada ruang "Mereka Merancang" ni.

Bila saya stalker blog orang lain, saya perasan, ada blogger yang linkkan saya pada blog mereka. Tapi saya takde pulak exchange link dengan mereka. Tak leh jadi ni. Mereka dengan murah hati sudi selitkan url blog saya, tapi saya tak buat perkara yang sama.

Ada yang saya sudah update pasal bila saya klik kat komen mereka, terus ke blog mereka, saya dapat copy url mereka. Tapi yang secara silent reader meletakkan link blog saya pada blog mereka, sila maklumkan pada saya supaya saya dapat berkongsi perjalanan manis korang, bersama kawan-kawan yang lain, di teratak usang saya ni.

Terima kasih

20 November 2009

14 comments:

_Gnie_ on November 20, 2009 at 3:21 PM said...

Saya! Saya! Peminat blog awak. Hehe

xora said...

hihi.. semangat dia! i like!! noted :) dah add blog kamu

pineappletart76 on November 20, 2009 at 4:22 PM said...

xora, lupe nk btau, sy link awak suda ^^ jgn marah yeeee

xora said...

PAT: saya pun dah add link kamu di sini. mudah nak tau update blog kamu :)

azian abdullah on November 20, 2009 at 5:14 PM said...

i link u babe..
lama dah.hehehe...*sori tak inform*
love ur 'ketelitian'dalam uruskan majlis ur big bro ;)

fikaryna79 on November 20, 2009 at 5:22 PM said...

ryna jgk pembaca tegar blog xora..huhu..n link suda..

xora said...

Azian: Takpe, kita exchange link ya?

Fik: saya juge sudah link kamu! :)

fAtrinA on November 20, 2009 at 7:52 PM said...

hukhuk saya jugak follower kamu ;o)

xora said...

Fatrina. Thanks! saya dah masukkan link kamu :)

fyda_ibrahim on November 20, 2009 at 10:41 PM said...

i also already add ur blog.. ngee.. :D

fyda_ibrahim on November 21, 2009 at 6:58 AM said...

TQ xora..

harzharun on November 22, 2009 at 12:41 PM said...

hah xora...u ttinggal i..

xora said...

Harz. noted :P sorry, saya cuai skit :P

Cik Belle on November 22, 2009 at 11:09 PM said...

saya pon peminat tegar! heh

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates